speltips_skribent

Stryktipset 14/9: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 37! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stor bonusguide: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 37 – jackpot på 11 miljoner kronor!
Ligafotbollen är äntligen tillbaka och det med besked! United, Tottenham, Chelsea och City är samtliga med på kupongen och Svenska Spel klämmer dessutom in Kalmar – Östersund, följt av fotboll från Championship. Underbart!

Det finns ett flertal intressanta frågeställningar inför lördagen; Plockar Leicester poäng på Old Trafford? Fortsätter Chelsea att tappa poäng? Ska Brighton verkligen vara favoriter mot Burnley? Var står egentligen Östersund och Kalmar i dagsläget? Osv. Detta ska vi försöka svara på.

Vi ger oss den här veckan på ett lite större system och en anledning till detta är det faktum att vi har en jackpot på 11 miljoner kronor att ta hänsyn till. Den ska bli vår, och då krävs det alltså fler halv- samt helgarderingar.

stryktipset tips vecka 37

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Manchester City.
Omgångens bästa värdespik: Middlesbrough.
Omgångens drag: X2 i match nummer 6.
Omgångens favorit som är i fara: Manchester United.

1. Manchester United – Leicester, 1X

4-0-krossen mot Chelsea i premiären har följts upp med tre raka poängtapp från Uniteds håll, samtidigt som Leicester alltså fortsatt är obesegrade och i sin tur infinner sig på en tredjeplats i tabellen. Krysset måste bevisligen med här, och vi adderar till ettan eftersom att matchen går av stapeln på Old Trafford. 1X!

2. Tottenham – Crystal Palace, 1

Precis som United, så har Tottenham nu radat upp tre raka poängtapp i Premier League, City, Newcastle och senast Arsenal. Men här tror vi man alltså studsar tillbaka, det är onekligen dags att få upp tempot nu och här på Tottenham Hotspur Stadium bör man klara av det när Palace kommer på besök. Given etta!

3. Wolverhampton – Chelsea, 1X2

Vidöppen tillställning, det finns onekligen frågetecken hos Lampards Chelsea och Wolves är utan tvivel kapabla till att besegra det här laget. Speciellt här på hemmaplan. Med det sagt, så landar vi alltså i att en helgardering är det bästa alternativet här – i princip en omöjlig match att förutspå så här på förhand!

4. Norwich – Manchester City, 2

Det krävs ingen längre utläggning kring spiktvåan här egentligen, nykomlingen Norwich har förvisso Teemu Pukki men det går samtidigt inte att blunda för det faktum att de kommer att få det tufft i årets upplaga av Premier League. Manchester City är på alla sätt och vis, MYCKET bättre. 2!

5. Sheffield United – Southampton, 1 2

En tät match så här på förhand, Sheffield United har fått en fin start på säsongen och har fem poäng efter fyra spelade matcher. Southampton inledde säsongen med två raka förluster men har skärpt till sig i de senaste omgångarna, räknar vi med EFL Cup så är Southampton obesegrade i tre raka matcher. Med det sagt så tycker vi gaffeln passar in bra här, båda lagen är kapabla till att vinna och spelvärdet är fint på bortalaget!

6. Brighton – Burnley, X2

Brighton fick en drömstart på säsongen när de besegrade Watford med 3-0 på bortaplan men sedan dess så har segrarna uteblivit i Premier League. Burnley står på lika många poäng som Brighton, men har enligt oss en betydligt stabilare grund att stå på, uddamålsförlusten mot Arsenal, samt krysset mot Wolves (båda på bortaplan) är två resultat som bekräftar detta! Burnley undviker ett nederlag här.

7. Östersund – Kalmar FF, 1X2

Östersund har noterats för tre raka förluster i Allsvenskan, och samtidigt släppt in nio mål. Bevisligen så stämmer inte mycket för Östersund i nuläget, och situationen ser i princip likadan ut i Kalmar FF. De har förlorat två raka matcher, mot Göteborg (4-0) och Malmö FF (0-5) – otroligt svaga bakåt! Med det sagt så är en helgardering på sin plats här, det går bevisligen inte att lita på något av lagen i nuläget!

8. Charlton – Birmingham, 1X

Charlton har hunnit med att spela sju matcher den här säsongen, fyra av dessa har resulterat i en seger och tre i ett oavgjort resultat. Man är alltså fortsatt obesegrade, addera därtill att man placerar sig på en andraplats i tabellen. Att man undviker ett nederlag mot ett svagt bortalag är vi därför högst övertygade om. 1X!

9. Blackburn – Millwall, 1X

Millwall har ännu inte vunnit en match på resande fot och tittar vi närmre på deras dagsform, så kan vi alltså konstatera att man inte vunnit någon av deras fyra senaste matcher. Blackburn bör därför ha en god chans till att studsa tillbaka på lördag, de har trots allt noterats för fyra poäng på deras två senaste hemmamatcher, då har trots allt Cardiff och Middlesbrough varit på besök! 1X.

10. Hull – Wigan, 1 2

Hull har inte vunnit en match sedan i den andra omgången, samtidigt som Wigan inte vunnit sedan den första. Det skiljer dessutom bara ett poäng lagen åt i tabellen, och med det sagt så konstaterar vi alltså att lördagens möte är vidöppet så här på förhand. Vi landar därför i att en gaffel är på sin plats här – vi räknar inte bort något av lagen!

11. Middlesbrough – Reading, 1

Middlesbrough står fortsatt bara på en seger efter sex spelade omgångar men har nu åtminstone noterats för fem poäng på de tre senaste matcherna. Lite på uppgång är man, onekligen och därför säger känslan att man bör ha en god chans till att besegra Reading på lördag. Spikettan testas!

12. Preston – Brentford, 1X

Preston har, med EFL Cup inräknat, gått fyra raka matcher utan att förlora – två av dessa har resulterat i en seger. Addera därtill att Preston vunnit samtliga tre matcher på hemmaplan i år. Brentford har samtidigt inte alls nått upp till förväntningarna och alltså förlorat tre av sina sex inledande matcher i Championship. 1X känns därför bra här.

13. Queens PR – Luton, 1

QPR går för sin tredje raka seger i Championship under lördagseftermiddagen, Sheffield Wednesday besegrades senast med 2-1 på bortaplan och innan dess slog man Wigan med 3-1. Rent spontant, så säger därför känslan att QPR är kapabla till att besegra Luton här på hemmaplan, de har trots allt vind i seglen. Spikettan testas!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 1152 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming