speltips_skribent

Speltips Manchester United – Leicester 14/9: Målen i fokus

Alla anledningar finns till att inte räkna bort Leicester från lördagens möte mot Manchester United – solid defensiv resulterar i poäng?

Oddsboost inför United – Leicester: Just nu kan du syna United till 9,00 x insatsen, eller Leicester till otroliga 34,0x. Klicka in de boostade oddsen här!

Twitter Facebook

Leicester har lovordats ordentligt inför den nya säsongen och har sett till de inledande omgångarna bevisligen levt upp till förväntningarna. De är, tillsammans med Liverpool och Manchester City fortsatt obesegrade i Premier League, och placerar sig i sin tur på en fin tredjeplats i tabellen.

Wolves, Chelsea, Sheffield United och Bournemouth är de fyra lagen Leciester ställts mot, och att de undvikit ett nederlag i samtliga matcher säger trots allt något om var de står i dagsläget, addera därtill att mötet mot Chelsea gick av stapeln på Stamford Bridge.

Ytterligare en ljuspunkt hos detta Leciester är det faktum att Jamie Vardy redan hunnit göra tre mål, fortsätter han att göra mål och hamnar någonstans på runt 15-18 baljor i år, så finns det helt klart en möjlighet att Leicester är med och slåss om en top 6 placering i år – möjligtvis på Chelseas bekostnad.

Vi räknar därför med att Manchester United stöter på problem under lördagen, de har inte alls levt upp till förväntningar under inledningen, och står alltså fortsatt bara på en seger – den från premiären. Poängtapp mot Wolves, förlust mot Crystal Palace på Old Trafford och senast ytterligare ett kryss mot Southampton på bortaplan, det är inte direkt en poängrad som imponerar, snarare tvärtom så väcker den massvis med frågetecken.

Målsnål tillställning?

Att Manchester United besegrar Leciester på lördag ser vi alltså inte alls som en självklarhet, snarare tvärtom så tror vi Leicester kommer att stå upp bra på Old Trafford. De lär först och främst fokusera på försvarsspelet och rent försvarsmässigt, så har Leicester trots allt sett bra ut under inledningen – tre insläppta mål har det blivit.

Nu är dessutom Martial, Lingard och Pogba samtliga tre ett frågetecken inför lördagens möte. Det är givetvis en positiv nyhet för Leicester, de tre betyder trots allt mycket för Uniteds offensiv.

Det är dock fortsatt oklart kring huruvida de kommer till spel eller inte (texten uppdateras så fort vi vet mer).

Med det sagt så tror vi alltså att vi kommer att få bevittna en tät kamp, där Leicester prioriterar ett försvarsspel i första hand. Därför fokuserar vi även på målen när vi plockar fram ett speltips från Old Trafford.

Under 3,0 mål i matchen – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – klickas in till klart godkända 1,60 x insatsen hos SpeedyBet. Spelbolaget erbjuder alla nya kunder 2000 kr i välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål i matchen
Odds: 1,60
Bolag: SpeedyBet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming