speltips_skribent

Speltips Wolverhampton – Chelsea 14/9: Jämn drabbning?

Ett speltips från målmarknaden plockas fram när Wolves och Chelsea drabbar samman på lördag den 14 september.

Twitter Facebook

Frank Lampard har fått allt annat än en bra start på säsongen 19/20, och just så väljer vi alltså att sammanfatta Chelseas säsongsinledning – detta trots det faktum att Chelsea har börjat om på nytt.

Ny tränare och en ung startelva, det kommer givetvis att ta tid för Frank Lampard att få pusselbitarna på plats, men faktum är att resultaten, trots detta, varit under all kritik. Chelsea kommer alltså närmst från ett oavgjort resultat mot nykomlingen Sheffield United på Stamford Bridge, det innebär att man fortsatt står utan en seger på hemmaplan, och addera därtill att man föll mot United med 4-0 i premiären.

Oavsett hur nytt projektet är så kommer givetvis kritik riktas mot Frank Lampard ifall han inte ser till att vinna fotbollsmatcher, han är onekligen en aning pressad inför lördagens möte – speciellt eftersom att Liverpool kommer på besök nästa vecka.

Luktar nytt poängtapp

Wolverhampton, här på Molineux Ground är inte direkt en enkel uppgift, vi minns säkerligen alla deras resultatrad mot top 6 klubbarna i fjol – och speciellt mot Chelsea. De besegrade Chelsea här med 2-1 och var dessutom bara några sekunder ifrån en seger på Stamford Bridge.

Nu har Wolves förvisso fått en svag start på säsongen då man alltså ännu inte vunnit en ligamatch, tre raka kryss följdes upp med ett nederlag mot Everton. Dock, så är vi alltså övertygade om att den här matchen kommer oerhört lägligt för Wolves, de höjer sig alltid i samband med dessa matcher. Därför har vi alla anledningar till att tro att Chelsea får det jobbigt på lördag.

Med det sagt, så tror vi alltså att både Wolves och Chelsea hamnar i målprotokollet här, Chelsea läcker trots allt in bakåt samtidigt som även Wolves haft problem med defensiven under inledningen.

BLGM – Ja klickas därför in till godkända 1,74 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,74
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming