speltips_skribent

Speltips Dortmund – Bayer Leverkusen 14/9: Rakt spel

Två raka segrar följdes upp med en överraskande förlust mot Union Berlin – återvänder Dortmund till vinnarspåret på lördag?

Twitter Facebook

Borussia Dortmund övertygade stort i premiären när de besegrade Augsburg med hela 5-1, när man därefter slog Köln med 3-1 på bortaplan, så sa den spontana känslan att det faktiskt är Dortmund som är favoriter till det där ligaguldet.

Dortmund hade trots allt besegrat Bayern (2-0) i den tyska supercupen, och Bayern imponerade inte direkt i premiären när man tappade poäng mot Hertha Berlin på Allianz Arena. Addera därtill att de har en del frågetecken i truppen sedan Ribery, Robben och Hummels lämnat.

Men som bekant, så svänger det hela väldigt snabbt, efter Dortmunds förlust mot Union Berlin, och Bayerns storsegrar i de två senaste omgångarna så är ordningen återställd i Bundesliga, nu säger känslan helt plötsligt att Bayern plockar det där ligaguldet relativt simpelt.

Sådana slutsatser drar vi dock inte riktigt ännu, en missräkning från Dortmunds sida betyder inte direkt att det hela är över. De har trots allt plockat in ett flertal intressanta lirare i sommar, och truppen är bredare än någonsin. Därför räknar vi med att få bevittna en reaktion från deras sida på lördag.

De studsar tillbaka

Finns det ett bättre tillfälle att spänna musklerna än nu, när ett erkänt starkt Bayer Leverkusen kommer på besök? Det är alltså upp till bevis för Dortmunds del när fjolårets tabellfyra gästar, addera därtill att Bayer Leverkusen fått en lysande start på säsongen – de har sju poäng på kontot efter tre spelade matcher.

Relevant att lyfta fram i samband med Leverkusens resultatrad är dock det faktum att man besegrat Paderborn och Fortuna Dusseldorf. När man ställdes mot Hoffenheim på hemmaplan senast fick man bara med sig ett oavgjort resultat. Säger det möjligtvis något?

Svårighetsgraden höjs alltså ytterligare för Leverkusens del, ser vi tillbaka på de fyra senaste säsongerna så har Dortmund gått segrande ur samtliga matcher mot Leverkusen på hemmaplan – dessutom så har man gjort otroliga 15 mål på de 4 matcherna.

Vårt speltips härifrån blir därför Dortmund som vinnare i matchen, den raka ettan betalar godkända 1,72 x insatsen hos spelbolaget Bet365 – helt klart värt en slant!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting bonus hos Interwetten: 1000 kr!

Interwetten erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,72
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming