speltips_skribent

Speltips Wolfsburg – Augsburg 18/5: Seger innebär Europa-spel!

Wolfsburg har verkligen inte råd att förlora på lördag – måstematch så det skriker om det!

Twitter Facebook

Blodigt allvar! Så ser situationen ut för Wolfsburg, som alltså entrar den sista omgången i Bundesliga, med siktet inställt på Europa-spel nästa säsong!

Och högst troligt blir det så att Wolfsburg mäktar med en plats bland de sju främsta i tabellen, de placerar sig i skrivande stund just på en sjundeplats och säkrar alltså Europa-spelet ifall de besegrar Augsburg på lördag.

Vi kan därför räkna med att vi får bevittna ett motiverat Wolfsburg i den här matchen, nu kommer de förvisso närmst från en storförlust mot Stuttgart, men är samtidigt som allra starkast på Volkswagen Arena, här är man obesegrade sedan i januari månad!

Augsburg har haft en mindre rolig säsong i år – i jämförelse med hur det såg ut under fjolåret – men har trots detta alltså säkrat ett nytt kontrakt i Bundesliga 1. De infinner sig fem poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket och har alltså inget att spela för! Den detaljen tror vi fäller avgörandet för utfallet i lördagens möte!

Wolfsburg steget större

Wolfsburg har noterats för 10 poäng på sina 4 senaste matcher på Volkswagen Arena, och kliver därför in i lördagens handlingar med största möjliga självförtroende. Och vi har alltså väldigt svårt att se att man ska kunna misslyckas med bedriften att besegra Augsburg här hemma!

Det är alltså tre tunga faktorer som talar för Wolfsburg på lördag; motivationsfaktorn, klasskillnaden och hemmaplansfördelen. Enligt oss, tre tillräckliga tunga faktorer för att vi ska välja deras sida.

Eftersom att Augsburg dessutom – i snitt – nästan släpper in 2,00 mål/match på resande fot så finns det alla anledningar till att tro på att Wolfsburg besegrar sitt motstånd med fler mål än ett. Så stor bör skillnaden vara.

Med detta sagt så klickar vi alltså in Wolfsburg (-1,25 asian handicap) till finfina 1,87 x insatsen hos Paf! ↓

 GÅ MED PAF – FÅ 100 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med ComeOn – få 200% i bonus!

ComeOn erbjuder samtliga nya kunder en 200-procentig odds bonus – sätt in 500 kr, få 1500 att spela för!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,87
Bolag: Paf (100 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming