speltips_skribent

Dagens bästa dubbel 18/5: Sista omgången i Spanien!

Fjärdeplatsen står i fokus när vi tar ett grepp om den sista omgången i La Liga – blir det Getafe eller Valencia som kniper positionen?

Twitter Facebook

Getafe – Villarreal, 16:15: 1 (1,65x)

Getafe är onekligen La Ligas störa överraskning i år, och det var alltså först i den senaste omgången som Getafe alltså blev av med fjärdeplatsen – till förmån för Valencia! Surt, riktigt surt!

Och det är alltså bara inbördes möten som skiljer Getafe och Valencia åt i tabellen, de står på exakt lika många poäng inför den avslutande omgången. Seger är därför ett måste för Getafe, som samtidigt får hålla tummarna för att Real Valladolid sätter käppar i hjulet för Valencia!

Vi utgår därför ifrån att Getafe besegrar Villarreal på lördag, ett Villarreal som alltså redan har säkrat kontraktet – och i sin tur inte har någonting att spela för!

Motivationsfaktorn, hemmaplansfördelen samt klasskillnaden talar för Getafe, och med detta sagt så väljer vi alltså att klicka in dem på 1X2-marknaden, till klart godkända 1,65x!

Real Valladolid – Valencia, 16:15: 2 (1,40x)

Real Valladolid säkrade ett nytt kontrakt i La Liga i den senaste ligaomgången, efter seger över Rayo Vallecano. Det är ett utfall Valencia högst troligt är väldigt nöjda med, de tar sig nu alltså an ett lag som inte har något att spela för!

Annorlunda ser som sagt läget ut i Valencia, som direkt är inblandade i striden om en Champions League-plats. Besegrar man Valladolid, så spelar man alltså i Champions League säsongen 19/20. Och visst vore det jobbigt för Valencia, ifall nu Valladolid samtidigt hade slagits för sin överlevnad i La Liga?

Valladolid firade ordentligt i och med segern över Rayo senast, därför tror vi möjligtvis Valladolid kan vara klara för i år. Det är trots allt svårt att ställa om igen.

Omständigheterna talar helt klart för Valencia på lördag. Vi väljer därför att klicka in dem som vinnare i matchen – detta gör vi till 1,40x!

Dagens dubbel

Getafe och Valencia betalar i en dubbel, finfina 2,31 x insatsen hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Getafe & Valencia
Odds: 2,31
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming