speltips_skribent

Speltips Watford – Arsenal 15/4: Vidöppen tillställning på Vicarage Road!

Arsenal har endast noterats för en seger på de nio senaste bortamatcherna! Blir det nytt poängtapp på måndag?

Twitter Facebook

Arsenal är onekligen lite av ett mysterium under Emery, de är betydligt mer slagkraftiga under spanjoren, i jämförelse med hur det sett ut under tidigare upplagor, och Arsenal har dessutom radat upp 10(!) raka segrar på Emirates Stadium, men! På bortaplan ser det helt annorlunda ut…

Arsenal har bara plockat 19 poäng på resande fot i Premier League i år, jämför den siffran med den på Emirates Stadium; 49(!). Den skillnaden är Premier Leagues största, och bekräftar onekligen att Emerys svaga bortafacit inte är en tillfällighet.

Arsenal är med andra ord opålitliga när det väl vankas bortamatch, senast blev det som bekant en 1-0-förlust mot Everton – i en match Arsenal såg oerhört bleka ut – och faktum är att Arsenal bara vunnit en bortamatch i Premier League sedan i november(!) månad.

Watford, som alltså har en sjundeplats i sina egna händer, ska därför absolut inte räknas bort från måndagens möte. Snarare tvärtom, så anser vi Watford ha ett oerhört fint läge till att noteras för en tredje raka seger på Vicarage Road. Addera därtill att de närmst kommer från en 4-1-seger över Fulham. I de två tidigare matcherna besegrade man Leicester (2-1) och Everton (1-0).

Underhållande tillställning?

Måndagens möte talar onekligen för att vi får bevittna en trevlig tillställning, oavsett hur man än vrider och vänder på det, så är Arsenal i princip en garanti för underhållande matcher.

Arsenal har inte, vid ett enda tillfälle, lyckats hålla nollan intakt på bortaplan den här säsongen. 15 matcher har resulterat i 28 baklängesmål – nästintill ett snitt på 2,0 mål per spelad match. Det är onekligen en oroande siffra, och med det sagt så är vi alltså helt övertygade om att Watford lyckas få hål på Arsenal i den här matchen.

Watford har trots allt mycket kvalité i offensiven och lämnar väldigt sällan Vicarage Road mållösa. Mer exakt har de gjort minst ett mål, i 12 av sina 15 hemmamatcher. Och därför väljer vi alltså att syna målmarknaden!

Att det blir mål åt båda håll utgår vi helt enkelt ifrån, men vi adderar även till överspelet, och landar alltså i att, “Över 2,5 mål i matchen + BLGM – Ja”, är ett givet spel härifrån. Kombinationsspelet betalar klart godkända 1,80 x insaten hos spelbolaget Bet365! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål & båda lagen gör mål
Odds: 1,80
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming