speltips_skribent

Speltips Helsingborg – Hammarby 15/4: Odds från målmarknaden!

Hammarby står fortsatt utan seger när vi kliver in i tredje omgången av Allsvenskan – kommer den här?

Twitter Facebook

Hammarby löste ett oavgjort resultat på Borås Arena i premiären och följde upp det resultatet genom att fylla på med ytterligare ett kryss i hemmapremiären mot Kalmar. Två poäng är alltså ett faktum inför tredje omgången och givetvis är det ett underkänt betyg från Stefan Billborns mannar, speciellt med tanke på att man just ställts mot Elfsborg och Kalmar.

Trepoängaren måste onekligen trilla in snart för Hammarby och känslan säger att man faktiskt går för en trea i måndagens möte. Helsingborg är bevisligen en tuff motståndare, det fick bland annat Norrköping erfara i premiären när de föll med 3-1 på Olympia, men ska Hammarby vara med och slåss om ett ligaguld, så behöver den första segern trilla in snart.

Helsingborg inledde som sagt Allsvenskan 2019 med en trepoängare mot Norrköping men följde upp den segern genom att förlora mot Häcken. Den förlusten kom dock på Bravida Arena, en arena vi anser vara en av de tuffaste arenorna att återvända ifrån med poäng i behåll. Därför kan vi inget annat än att lyfta fram Helsingborg som ett givet lag i Allsvenskan, även nästa säsong.

Måndagens möte känns därför vidöppet i våra ögon. Helsingborg, med lirare som Rasmus Jönsson, Wanderson och Bjarnason är onekligen kapabla till att besegra ett trögstartat Hammarby, det råder det inga som helst tvivel om. Därför väljer vi att bortse ifrån att plocka fram en vinnare här!

Ett givet målspel!

Vi förväntar oss att se en någorlunda avvaktande matchbild från start men så småningom så lär det öppna upp så rejält här på Olympia under måndagskvällen. Hammarby är som bekant ett offensivt lagt lag och är i allra högsta grad beroende av en trea. Vi utgår därför ifrån att vi får bevittna ett initiativtagande Hammarby.

Helsingborg har samtidigt redan noterats för fyra mål efter två spelade matcher och här på Olympia tror vi de fortsätter med sin fina målproduktion. Tre mål mot Norrköping talar sitt tydliga språk och därför tror vi starkt på att man skapar nya målchanser på måndag.

Med detta sagt, så tror vi alltså båda lagen lyckas göra mål på Olympia. Hammarby har nätat i båda av sina inledande matcher och har en minst sagt fin offensiv, med lirare som Kjartansson, Djurdjic och Kacaniklic. Det lär så småningom släppa för dessa lirare.

Båda lagen gör mål – Ja, klickas in till klart godkända 1,55 x insatsen hos LeoVegas. Missa inte att spelbolaget bjuder alla nya kunder på Sveriges bästa odds bonus; 100% upp till 2000 kr! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 2000 KR I BONUS!

Sätt in 100 kr och få 200 kr i gratisspel – hos BetStars!

PokerStars helt egna Sportsbookie, BetStars ger bort 200 kr till alla nya kunder vid en insättning av endast 100 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,55
Bolag: LeoVegas (2000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming