speltips_skribent

Speltips Villarreal – Real Betis 27/9: Fint spelvärde på gästerna

Real Betis har plockat poäng i fyra raka omgångar (seger senast) och bör ha goda poängmöjligheter på El Madrigal också.

Twitter Facebook

Vi finner Real Betis på en niondeplats i tabellen, med två segrar på kontot efter sex spelade omgångar, ett facit som är helt okej men som inte direkt övertygar i och med potentialen i den här truppen. Real Betis har ett riktigt intressant lag, Fekir, William Carvalho, Joaquin, Guardado och Canales är bara några av namnen.

Därför utgår vi ifrån att Real Betis växer under säsongens gång, det vore trots allt det mest logiska med sådana lirare i truppen. Och vi har alltså redan fått se prov på ett betydligt bättre Betis under de senaste veckorna, dagsformen är som sagt god med fyra raka poängmatcher, två segrar samt två kryss är ett faktum.

Självförtroendet bör det därför inte vara något fel på inför fredagens möte på El Madrigal, Betis kliver in med inställningen om att ta poäng här, det är vi helt övertygade om – det är nog till och med så att det är trepoängaren som är prio ett.

Vi väljer sida

Villarreal är som bekant inte vad de en gång tidigare var, förvisso helt okej dagsform, samt en helt okej start på säsongen – lika många poäng som Real Betis – men trots detta, tycker vi potentialen inte är densamma som hos fredagens motstånd.

I våra ögon har Villarreal en sämre trupp än Betis, och de är dessutom väldigt opålitliga – fyra insläppta mål mot Granada på hemmaplan säger någonting om deras ojämnhet. Deras insats i segermatchen över Valladolid (2-0) imponerade inte heller, det krävdes en straff – sent in i matchen – för att få hål på ett lag som spås åka ur La Liga.

Ja, fredagens möte är en jämn batalj så här på förhand, och den är i sin tur också osäker, men! Nu betalar en Real Betis-seger riktigt mycket, och därför tycker vi att de, i den här formen, är värd en liten investering. Vi kommer dock att försäkra oss, och gör alltså detta genom att syna dnb-marknaden.

Real Betis (dnb) – insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – klickas in till skyhöga 2,80 x insatsen hos spelbolaget Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en biobiljett!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 2,80
Bolag: Hajper (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming