speltips_skribent

Speltips Athletic Bilbao – Valencia 28/9: Oddset måste testas

Athletic Bilbao har vunnit samtliga matcher – och släppt in noll mål – här på Estadio San Mamés. Blir det en ny trepoängare på lördag?

Twitter Facebook

Vi har, på ena sidan ett superintressant Athletic Bilbao, som onekligen tagit för sig under inledningen, och som bland annat hunnit med att besegra Barcelona här på San Mames – likaså Real Sociedad.

På andra sidan har vi Valencia, en klubb det har blåst hejvilt kring under den senaste perioden. Marcelino har som bekant fått sparken, och blivit ersatt av Celades, ett byte som inte direkt gett några resultat – åtminstone inte ännu.

Celades mannar placerar sig först på en 13:e plats i tabellen och har enbart en seger på kontot. Relevant att lyfta fram är även det faktum att spelschemat inte alls varit tufft, man tappade bland annat en 3-1-ledning mot Getafe här senast, på hemmaplan och i matchen innan det tappade man två poäng mot tabelljumbon Leganes – även den matchen gick av stapeln på Mestalla.

Valencia kliver med andra ord in i lördagens möte med ett sargat självförtroende, stämmer offensiven så stämmer inte defensiven, och tvärtom. Lite så har det sett ut för deras del, och därför bör hemmalaget ha goda poängmöjligheter här tycker man. Hemmasegern ligger onekligen närmast till hands.

Bethard överskattar Valencia

Oavsett hur Valencia egentligen presterar, så tenderar spelbolagen att trissa upp oddset på deras motståndare, så var fallet i princip under hela fjolårets säsong, men även under den här aktuella säsongen, ser vi likheter. Trots att det stormar kring klubben, så har oddset varit fantastiskt bra på Sociedad, Celta Vigo, Leganes och Getafe.

Nu är det dessutom så att Valencia fortsatt står på noll poäng på bortaplan, ytterligare en häpnadsväckande aspekt är det faktum att fyra av Valencias sex matcher under inledningen, gått av stapeln på Mestalla men trots detta, en sådan svag position i tabellen.

Därför utnyttjar vi oddset på Athletic Bilbao, som alltså noterats för tre segrar av tre möjliga på hemmaplan. Noll insläppta dessutom. Alltså talar i princip allting för Bilbao här.

Den raka ettan klickas in till finfina 2,20 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,20
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming