speltips_skribent

Speltips Valencia – Leganes 22/9: Rakt spel

Valencia kommer boostade från segern över Chelsea i Champions League – de ska bara gå segrande ur söndagens möte mot Leganes.

Twitter Facebook

Valencia fick förvisso en svag start på säsongen, vilket givetvis väckte ett flertal frågetecken med tanke hur fjolårets säsong såg ut, men nu verkar man bevisligen fått fart på säsongen 19/20.

Som bekant så har det blåst hejvilt kring Valencia under de senaste månaderna, ägaren Peter Lim och Marcelino kom bevisligen inte överens, vilket resulterade i att Lim ersatte spanjoren med Celades – den tidigare Barcelona- och Real-spelaren.

Och Celades stötte på värsta tänkbara motstånd i debuten, Barcelona på Camp Nou, en fight som resulterade i en storseger för Barcelona – 5-2 skrevs slutresultat till.

Det är givetvis svårt att dra slutsatser från det mötet, Barcelona är klart bättre och därför var betydligt mer intressant att se Valencia besegra Chelsea på Stamford Bridge i Champions League. Ett stort resultat, som säkerligen ger gruppen massvis med energi och motivation inför den närmsta framtiden.

Blir det en andra raka seger?

Celades ställs helt klart inför en generös uppgift på söndag, Leganes har gjort ingen glad så här långt in på säsongen, och har alltså förlorat samtliga matcher. Addera därtill att de enbart gjort ett mål (1-7 lyder målskillnaden).

Leganes kommer dessutom närmst från en storförlust på hemmaplan, Villarreal besegrade Madrid-klubben med 3-0 på Estadio Municipal de Butarque, och ja säsongen hade inte kunnat starta sämre för deras del. Vi har därför väldigt svårt att se att de ska kunna störa Valencia på Mestalla.

I vår bok så ska Celades mannar vinna den här matchen relativt tryggt, ett annorlunda utfall vore onekligen överraskande. Med det sagt så är vi någorlunda chockade över spelvärdet på 1X2-marknaden, inget skyhögt odds direkt, men det hade vi som sagt heller inte förväntat oss.

Den raka ettan till 1,61x är mer än bra, och klickas in hos spelbolaget Betway!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en biobiljett!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,61
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming