speltips_skribent

Speltips USA – Holland 7/7: VM-final!

Holland kliver in i VM-finalen som rejäla underdogs på söndag. Är USA:s favoritskap befogat?

Twitter Facebook

Holland anses i princip vara chanslösa i VM-finalen enligt spelbolagen, i skrivande stund betalar en holländskt guld runt 7,00x hos Interwetten. Förståeligt, möjligtvis. USA har varit stora favoriter redan från omgång 1 och har slagit ut både värdnationen och England på vägen till en final.

Holland har slagit ut Italien och Sverige, och det är trots allt en stor skillnad. Italien är inte riktigt på den nivån, samtidigt som Sverige faktiskt skrällde sig fram till en semifinal. Därför får man konstatera att Holland haft det betydligt enklare under slutspelet.

På söndag handlar det dock enbart om 90 minuter, och givetvis har Holland en chans till att fälla USA här. Den är möjligtvis liten, men vi räknar med att få bevittna en någorlunda tät kamp, åtminstone under första 30. Sedan talar trots allt det mesta för att Alex Morgan & Co tar ett grepp om matchen – och i sin tur vinner den också.

Odds från asianmarknaden

USA visade onekligen upp sin bredd i matchen mot England i semifinalen, Rapinoe inledde som bekant den matchen på avbytarbänken men ersättaren, Christen Press steppade fram direkt och gjorde 1-0 redan efter 10 minuter. Sedan adderade Alex Morgan till 2-1 och avancemanget var ett faktum.

Och det är just offensiven i USA vi tror blir direkt avgörande för utfallet i finalen, Alex Morgan, Christen Press, Heath och Rapinoe, det är inga fy skam lirare att ha och med det sagt så väljer vi alltså amerikanskornas sida på söndag.

I och med att det trots allt är en final, så finner vi spelvärdet på asianmarknaden. Vid en eventuell ledning för USA, så kommer Holland behöva att blottlägga försvaret en aning, i jakten på ett ledningsmål. Därför tror vi USA besegrar sitt motstånd med två mål på söndag.

USA (-1,5 asian handicap) klickas in till finfina 2,15 x insatsen hos Interwetten!

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 2,15
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming