speltips_skribent

Speltips Ararat Armenia – AIK 9/7: Champions League-kval!

Ararat Armenia grundades så sent som under 2017 men har redan vunnit ligan i Armenien. Vad är detta för gäng egentligen?

Twitter Facebook

Ararat Armenia kan mycket väl komma att bli ett knepigt motstånd för AIK under tisdagskvällen, det finns ett ligaguld i bagaget samt pengar i den här föreningen, och en klubb som grundas 2017, och vinner ligan två år senare, är onekligen förutsägbara. Hur bra är egentligen Ararat Armenia?

I fjol säkrade Ararat Armenia guldet i den armeniska ligan i den absolut sista omgången, man besegrade ligatrean Banants på resande fot vilket innebar att Pyunik hamnade tvåa. Det var med andra ord en väldigt tät slutstrid, det är säkerligen något lugnande för AIK-supportrarna. Annorlunda vore det ifall Ararat Armenia vann ligan 15 poäng före närmsta motstånd.

AIK är givetvis favoriter till att ta sig vidare från den här kvalrundan, Ararat Armenia är ett oseedat motstånd, trots allt och därför anser vi AIK ligga närmre ett avancemang. Men de svenska mästarna lär absolut inte ta några chanser, mycket har säkerligen hänt i Ararat Armenia under sommaruppehållet, och därför är vi alltså övertygade om att AIK inleder matchen någorlunda avvaktande.

Inget mål under första 30?

Det finns ingen som helst anledning till att trycka på för AIK:s del här, de är det gästande laget och möter trots allt en klubb, som investerat mycket pengar under de senaste åren. Den här klubben grundades 2017, och spelar alltså kval till Champions League två år senare. Det är ett ordentligt utropstecken – vad har hänt i sommar?

Vi är övertygade om att Rikard Norling, först och främst vill känna på det här motståndet, hur bra är de? Och vad är de kapabla till att göra? Därför tror vi AIK spikar igen under första 30. Exakt som de vanligtvis brukar göra, det finns som bekant en väldigt fin defensiv hos det här laget.

Med det sagt så tror vi inte vi får bevittna ett mål under de första 30 minuterna, så har det dessutom sett ut i AIK:s tre senaste matcher i Allsvenskan. Spelet betalar finfina 2,05 x insatsen hos spelbolaget Interwetten! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Första målet görs minut 30, eller senare
Odds: 2,05
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming