speltips_skribent

Speltips Ukraina – Portugal 14/10: Seriefinal i grupp B

Förstaplatsen i grupp B står på spel när Ukraina och Portugal drabbar samman på Olympiastadion i Kiev. Hur fördelas poängen?

Twitter Facebook

En oerhört spännande drabbning är vad vi har framför oss den här måndagskvällen. Ukraina har suttit i förarsätet i den här gruppen sedan den där kryssmatchen i Portugal, som ägde rum i den allra första omgången – och har sedan den andra omgången, toppat grupp B före portugiserna.

Ukraina har gått segrande ur samtliga matcher sedan det oavgjorda resultatet, fem raka segrar är alltså ett faktum inför måndagen – och addera därtill att de dessutom har otroliga 13-1 i målskillnad.

Nu är det förvisso så att man har länder som Luxemburg och Litauen i samma grupp, de matcherna garanterar i princip 12 poäng och här framöver ställs man alltså mot Portugal och Serbien. Inte alls samma typ av kaliber på motståndet.

Det ska därför bli intressant att se hur Ukraina tar sig an måndagens uppgift, kommer de att gå för segern eller entrar de Olympiastadion med en försiktig approach? Ett kryss räcker trots allt här, då har man fortsatt en förstaplats i sina egna händer.

Portugal har inget att förlora

Portugal kliver in i måndagens möte med en annorlunda inställning, än den Ukraina har. Det ser ut på följande vis, Portugal måste besegra Ukraina för att sluta först i gruppen, tar de allt för stora risker och förlorar i Kiev, så spelar det egentligen ingen större roll. Portugal ställs mot Litauen och Luxemburg i de två avslutande omgångarna, och infinner sig samtidigt fyra poäng före Serbien i nuläget.

Allting talar med andra ord för att Portugal, minst plockar en andraplats. Och givetvis kommer man därför att gå all in för en trepoängare på måndag.

Med det sagt så tror vi lite extra på att Portugal löser biffen här. Cristiano Ronaldo har vässat målformen (5 mål på de 2 senaste matcherna), Felix ser fin ut, samt att Bernardo Silva bara blir bättre och bättre. Offensiven är världsklass i Portugal, minst sagt.

Nu betalar alltså en bortaseger mer än dubbla insatsen hos Unibet, då tycker vi helt klart spelet är värt en slant – den raka tvåan klickas in till 2,10 x insatsen! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en sverige-halsduk!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,10
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming