speltips_skribent

Speltips Sheffield United – Newcastle 5/12: Vi väljer sida

Sheffield United går från klarhet till klarhet här i Premier League, sju raka matcher utan en förlust är ett faktum inför torsdagens möte.

Twitter Facebook

Att Sheffield United är det stora utropstecknet i Premier League så här långt, råder det inga som helst tvivel om. Chris Wilders mannar har som nykomlingar gjort det här alldeles utmärkt, och ja, Sheffield bara fortsätter att plocka poäng – även mot de större klubbarna.

Precis som ingressen antyder, så har Sheffield United – inför torsdagens möte – radat upp sju raka poängmatcher, varken Wolves, Manchester United eller Tottenham har lyckats besegra Sheffield i de tre senaste omgångarna, och addera därtill att enbart Liverpool och Leicester släppt in färre mål än Sheffield – Sheffield har släppt in 13 mål på 14 matcher! Wow.

Det är med andra ord ett organiserat lag vi har framför oss den här torsdagen, på hemmaplan går de dock, allt som oftast för samtliga tre pinnar, vilket i sin tur leder till att man blottlägger försvaret en aning, på bortaplan täpper de igen och fokuserar på det oavgjorda resultat. Det är onekligen något deras resultatrad bekräftar – Sheffield är fortsatt obesegrade på bortaplan(!). Här på Bramall Lane har de tre segrar och tre förluster (ett oavgjort resultat också).

Utrymme för en mer offensiven fotboll

Det råder inga som helst tvivel om att Newcastle slängs in i kategorin; ett generöst motstånd. Det får man trots allt konstatera efter 14 spelade omgångar. Nu kommer de förvisso närmst från ett oavgjort resultat mot Manchester City, och har dessutom bara förlorat en av sina fem senaste matcher, men faktum är att de placerar sig först på en 14:e plats i tabellen där just en förlust, är deras mest förekommande utfall.

Det går heller inte att blunda för hemmaplansfördelen i det här mötet, Newcastle har alltså förlorat fem av sju bortamatcher den här säsongen, mot motstånd som Aston Villa och Norwich. Därför tror vi Sheffield bjuds på utrymmet till att fokusera lite mer på offensiven i den här matchen.

Sheffield United har noterats för sju poäng på sina tre senaste matcher här på Bramall Lane, Arsenal och Burnley har besegrats – samtidigt som nollan har hållits intakt. Därför tror vi även Sheffield ser till att besegra Newcastle på torsdag.

Den raka ettan klickas in till godkända 1,83 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spela hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,83
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming