speltips_skribent

Speltips Arsenal – Brighton 5/12: Trepoängaren är ett måste

Åtta raka poängtapp är ett faktum för Arsenal inför mötet mot Brighton. Segern kommer nu, eller aldrig.

Twitter Facebook

Fredrik Ljungberg fick som bekant bara med sig ett poäng i sin debut som huvudtränare för Arsenal, 2-2 slutade mötet mot Norwich vilket innebär att Arsenal inte vunnit någon av sina åtta(!) senaste matcher. Segern över Vitoria Guimaraes i Europa League (24 oktober), är Arsenals senaste trepoängare, i ligaspelet har man alltså inte vunnit sedan två månader tillbaka.

Att påstå att Arsenal infinner sig i en djup svacka är därför ingen överdrift, Fredrik Ljungberg har onekligen ett stort arbete framför sig och den stora frågan är givetvis huruvida han kommer att lyckas få ordning på det sjunkande skeppet eller inte. Är han rätt man för jobbet nu… och är han även ett namn för framtiden?

Det går inte att blunda för det faktum att mötet mot Brighton är av kategorin en måstematch för Arsenal, det är helt enkelt bara tre poäng som räknas här, och därför behöver man handskas med den här matchen som om det faktiskt vore en Champions League-final. Det är trots allt ett generöst motstånd man stöter på, Brighton trivs som allra bäst på hemmaplan och har haft det riktigt jobbigt på resande fot. Därför är det ett “nu eller aldrig-läge” för Arsenal på torsdag.

Arsenal kan även glädjas av det faktum att årets upplaga av Premier League är väldigt jämn, vilket innebär att Arsenal, vid en seger, tar tillfälligt klivet upp på en femteplats i tabellen – fyra poäng bakom Chelsea och fjärdeplatsen. Drömmen om spel i CL nästa säsong är därför inte helt borta, även fastän nu inte allt för mycket talar för Arsenal.

De studsar tillbaka!

Graham Potter har gjort ett fantastiskt jobb med Brighton så här långt, och även fastän nu tre raka förluster är ett faktum så går det inte att blunda för det faktum att det ser ljust ut kring Brighton, de spelar en fantastisk fotboll och här senast berömde till och med Klopp deras passningsspel. Det är alltid något, trots nederlaget på Anfield.

Det är dock så att Brighton får ut betydligt mer av sitt spel på hemmaplan, när de väl lirar på resande fot så bjuds de inte på samma möjligheter till att föra spelet, och det är i deras fall ett stort minus. Det är även något siffrorna bekräftar, Brighton är ligans 10:e starkaste lag på hemmaplan. På bortaplan är enbart Norwich sämre, Brighton har bara skrapat ihop blott fyra poäng på sju bortamatcher – en markant skillnad!

Därför finner vi oddset på Arsenal vara tokintressant, Betsafe ställer ut oddset 1,64x för den raka ettan och det tycker vi helt klart är värt en slant, Arsenal kommer att göra allt för vinna den här matchen. 2-0/3-1? Du hittar ännu fler speltips hos Dagensbetting.se. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten: 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,64
Bolag: Betsafe (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming