speltips_skribent

Speltips Serbien – Ukraina 17/11: Motivation slår klass

Tre poäng är det enda som räknas för Serbien när ett redan klart Ukraina (för EM 2020) kommer på besök.

Twitter Facebook

Ukraina har gjort ett helt outstanding kvalspel, sju matcher har man alltså hunnit spela och sex av de matcherna har resulterat i en trepoängare. Det innebär att Ukraina redan säkrat gruppsegern, före Portugal och bland annat Serbien.

Ukraina plockade alltså fyra poäng mot Portugal, kryss på bortaplan, samt seger på hemmaplan och det är minst sagt imponerande i och med vilken fin period Portugal varit inne på under en längre tid.

Ukraina kommer därför bli väldigt intressanta att följa i EM 2020, känslan säger att detta landslag mycket väl kan komma att skrälla sig långt in i turneringen – en semifinal känns inte alls orealistisk att hoppas på. Så är det.

Serbien har dock den stora fördelen i att de fortsatt har en EM-plats att spela för, de lirar dessutom på hemmaplan och det lär bjudas på en fantastisk stämning på Crvena Zvezda Stadium i Belgrad. Det tror vi mycket väl kan komma att fälla avgörandet för utfallet i den här matchen.

Rakt spel

Allting står alltså på spel för det serbiska landslaget när man kliver in i det här mötet, och egentligen, hur vi än vrider och vänder på det så är det svårt att låta bli att spela på hemmalaget i den här matchen. De lär vara betydligt mer motiverade och fokuserade på uppgiften, i jämförelse med Ukraina.

Ponera exempelvis att Serbien gör det första målet, ja då lär inte Ukraina ha den där inställningen att de MÅSTE vinna, att de måste flytta fram och gå för det, utan de är alltså redan klara och därför tror vi den där extra kicken kommer att saknas i bortalägret.

Med det sagt så testar vi en slant på den raka ettan på 1X2-marknaden, Serbien har trots allt ett riktigt fint lag med lirare som Tadic, Milinković-Savić, Maksimović, Kolarov, Gudelj och bland annat Milivojević. Kvalité finns det alltså gott om!

Den raka ettan klickas in till godkända 1,87 x insatsen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Dubbla vinsten på ditt första spel

Mr Green ger dig chansen att dubbla vinsten på ditt första spel på upp till 5000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,87
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming