speltips_skribent

Speltips Albanien – Frankrike 17/11: De spelar för gruppsegern

Turkiet kommer att besegra Andorra under söndagskvällen, vilket innebär att Frankrike även de måste vinna sin match.

Twitter Facebook

Grupp H har bjudit på en betydligt mer spännande avslutning än vad man på förhand trott, helt klart är det så inför den sista omgången som alltså äger rum söndag, 20:45.

Frankrike förväntades alltså vinna den här gruppen enkelt, det är trots allt en grupp med nationer som Turkiet, Island, Albanien, Andorra och Moldavien. Turkiet och Island är möjligtvis två knepiga motstånd, men någonstans trodde man ändå att Frankrike skulle vinna, ja i princip samtliga 10 fighter.

Så har det alltså inte blivit, och vi finner nu Frankrike på 22 poäng, samt Turkiet på 20. Det innebär att Turkiet fortsatt har en realistisk chans att vinna gruppen, speciellt med tanke på att man under söndagen ställs mot Andorra. Tre pinnar lär man plocka där, och därför hoppas man givetvis på att Albanien ska kunna störa det franska landslaget på hemmaplan. Så ser alltså förutsättningarna ut inför den sista omgången.

Det är allvar nu, Frankrike

Frankrike är som bekant världens bästa fotbollslandslag efter segern i Ryssland, och att ställa sig frågan var de i dagsläget står är givetvis relevant i och med att man bland annat förlorat mot Turkiet, samt tappat poäng mot samma land på hemmaplan.

Enligt vår mening handlar det högst troligt om det faktum att Frankrike växer med uppgiften, de har ju en minst sagt löjligt bra trupp men det går inte att förneka att de gått lite på halvfart i detta gruppspelet. Det krävdes som bekant ett mål först i den 80:e matchminuten mot Moldavien senast för att segern skulle bli ett faktum. Dessutom så agerade Frankrike hemmalag i den matchen. Bättre än så är givetvis fransmannen.

Nu när verkligen allting står på spel för Frankrikes del, så tror vi de höjer sig, möjligtvis inte till den där absoluta högsta nivån, men vi förväntar oss åtminstone att man besegrar Albanien relativt tryggt på söndag. Albanien har heller ingenting att spela för, vilket får oss att tro på en fransk seger ytterligare.

Med det sagt så klickar vi in Frankrike (-1 handikapp) hos spelbolaget No Account Bet, som bjuder alla kunder på en 100-procentig välkomstbonus. Dessutom, BARA 1x i omsättningskrav – marknadens bästa! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 200 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 2,03
Bolag: No Account Bet (200 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming