speltips_skribent

Speltips Norrköping – Sirius 30/6: Ensidig historia?

Norrköping kommer närmst från en tung bortaseger över AIK, fyllda av självförtroende tar man nu sikte på en tredje raka seger i Allsvenskan.

Twitter Facebook

Norrköping fick allt annat än en bra start på säsongen 2019 men ser nu onekligen ut att ha fått pusselbitarna på plats igen. Segern mot AIK är en indikation på det, men formen har faktiskt sett bättre och bättre ut sedan den där segern över Örebro – Norrköping har noterats för 13 poäng på de 5 senaste omgångarna i Allsvenskan. Fina siffror.

Det är med andra ord ett väldigt formstarkt Norrköping vi har framför oss på söndag. Ett lag, som högst troligt tar sikte på en förstaplats här framöver. Det ska de göra, med Nyman och Larsson i offensiven blir man onekligen farliga. Nu skiljer det förvisso nio poäng mellan Norrköping och Malmö, men det kan samtidigt svänga fort – Malmö ställs mot AIK, på Friends Arena under söndagen.

Vi är därför övertygade om att Norrköping, trots den usla starten, inte släppt tanken om ett ligaguld, och här på hemmaplan ska man trots allt bara besegra ett motstånd av Sirius kaliber. Speciellt i det här läget, man är formstarka, Nyman öser in mål och Larsson lurar bredvid. Det här blir jobbigt för Sirius!

Odds från asianmarknaden!

Sirius har förlorat 7 av sina 12 inledande matcher i Allsvenskan 2019, och infinner sig först på en 12:e plats i tabellen – 3 poäng ifrån kvalplatsen. Som väntat, så är Sirius alltså på väg att uppleva en ny, och lite jobbig säsong i Sveriges högsta serie. Nu tror vi dock att Sirius, i slutändan, faktiskt löser ett nytt kontrakt men fortsätter skadorna att uppenbara sig så kan det onekligen bli jobbigt under hösten.

Med det sagt, så tror vi inte Sirius räcker till på Östgötaporten under söndagseftermiddagen. Norrköping är i alldeles för bra skick för att Sirius ska kunna störa dem, det ska vara snack om klasskillnad ifall Norrköping kommer upp i nivå i en sådan här match.

Ett odds från asianmarknaden är därför intressant här. Norrköping (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – betalar 1,70 x insatsen hos spelbolaget Interwetten, och är, i våra ögon ett superintressant spel. Till och med; Dagens bästa speltips. Det synar vi! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Lås upp 200 kr i gratisspel!

PokerStars helt egna Sportsbookie, BetStars erbjuder alla nya kunder 200 kr i gratisspel – vid en insättning av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming