speltips_skribent

Speltips AIK – Malmö FF 30/6: Tre viktiga poäng står på spel

AIK är i stort behov av en trepoängare efter förlusten mot Norrköping. Måstematch, så det skriker om det. Kan de fälla Malmö FF?

Twitter Facebook

Tre poäng är i princip ett måste för AIK, när Malmö FF under söndagen kommer på besök till Friends Arena. Vid ett sådant utfall sätter man onekligen press på Malmö eftersom att det då bara skiljer tre poäng mellan lagen. Förlorar AIK, så är med största sannolikhet ett ligaguld inte aktuellt i år längre. Nio poäng är trots allt ett stort avstånd.

AIK kommer att, som alltid, fokusera på att inte bjuda på allt för mycket bakåt, speciellt i en sådan här match, när man absolut inte har råd att förlora. Dock så hoppas vi, och tror på att Rikard Norling går för en seger här på hemmaplan, en annorlunda approach vore trots allt lite feg. AIK behöver tre pinnar extra mycket efter förlusten mot Norrköping.

Dock så är det allt annat än en enkel uppgift AIK har framför sig här, ligaledaren Malmö FF har vunnit 9 av sina 11 senaste matcher i Allsvenskan, och är samtidigt obesegrade under den aktuella perioden. Formstarkt, är bara förnamnet. AIK får helt enkelt hoppas på att uppehållet påverkat Malmös goda rytm, till det sämre. Annars blir det tufft!

Sätta tidig press, det är nyckeln

AIK behöver, tidigt gå ut och visa att de vill vinna den här matchen. Man spelar trots allt på Friends Arena, och ska därför absolut inte ge bort initiativet till Malmö. Gör de det, så gör de bara Malmö bättre. Första 20 blir därför helt avgörande.

Med en Sebastian Larsson på banan, en spelare som eldar på sitt egna lag och ser till att samtliga lirare gör jobbet, så tror vi AIK är kapabla till att besegra Malmö på söndag. Addera därtill att Malmö tappat poäng i tre av sex bortamatcher i år.

Med det sagt så väljer vi att testa en slant på AIK (dnb). Det är möjligtvis säsongens viktigaste match det här, och med fansens stöd i ryggen så tror vi man alltså är kapabla till att fälla Malmö.

AIK (dnb) synas till 2,00 x insatsen hos spelbolaget Bet365.

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Bethard!

Bethard bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 dnb
Odds: 2,00
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming