speltips_skribent

Speltips Manchester City – Watford 18/5: FA-cupfinal på Wembley!

Manchester City har redan säkrat två titlar den här säsongen, siktet är inställt på en tredje på lördag!

Twitter Facebook

Manchester City såg som bekant till att gå segrande ur toppstriden i Premier Leauge och man gjorde det på ett otroligt imponerande vis. 98 poäng(!) landade man i slutändan på och sammanlagt noterades man alltså bara för sex poängtapp! Otroligt, minst sagt.

Utöver ett ligaguld har Manchester City redan sedan tidigare även säkrat ett cupguld, i den engelska ligacupen! De flesta minns säkerligen de bisarra scenerna när Kepa vägrade att bli utbytt.

Ett misslyckande i Champions League är alltså det enda misslyckandet Manchester City stått för den här säsongen och ser man till att besegra Watford på lördag, så är nog de flesta City-supportrarna, trots allt väldigt nöjda med säsongen 18/19. Tre titlar på en säsong är alltid ett godkänt facit – och det är givetvis också målsättningen!

Hur ser då situationen ut i City efter det säkrade ligaguldet? Jo, väldigt bra. Peps lagbygge har noterats för 14(!) raka segrar i ligaspelet och har dessutom bara förlorat en fotbollsmatch sedan den 29 januari – mot Tottenham i Champions League. Otroliga siffror, minst sagt. Watford får därför se upp på lördag!

Kan Watford orsaka spänning?

Watford har som bekant imponerat stort under säsongen 18/19, de var i allra högsta grad med i slaget om en sjundeplats i Premier League och sedan tidigare hade man dessutom säkrat en plats i finalen, i den engelska ligacupen. Starkt!

I slutändan räckte dock inte Watford till för att plocka den där åtråvärda sjundeplatsen, de noterades bara för ett poäng i de fyra sista matcherna och det hela resulterade i att man slutade först på en 11:e plats i tabellen. Påverkar möjligtvis den avslutningen deras insats på lördag? Det återstår att se!

Vi konstaterar dessutom att Manchester City har en fullt frisk trupp inför lördagens final, det är alltså endast Claudio Bravo som är uppsatt på skadelistan! Watfords trupp mår även den väldigt bra. Inga ordinarie lirare saknas!

Med detta sagt så väljer vi att klicka in Manchester City som vinnare i matchen plus att de även lyckas hålla nollan intakt. Det har de trots allt gjort i fyra av sina fem senaste matcher! Kombinationsspelet betalar finfina 1,89 x insatsen hos Mr Green! Missa inte att spelbolaget dubblar vinsten på ditt första spel! ↓

 GÅ MED MR GREEN – FÅ 100% VINSTBOOST UPP TILL 5000 KR!

Spela hos Hajper – utan konto!

Supersnabba Hajper erbjuder inlogg via BankID! Du behöver alltså inte registrera dig, utan spelar som gäst!
Till Hajper.

Speltips:

Speltips: Hemmalaget vinner utan att släppa in mål
Odds: 1,89
Bolag: Mr Green (100% vinstboost)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming