speltips_skribent

Speltips Lille – Angers 18/5: Ett okej spelvärde identifierat!

Lille spelar sin sista hemmamatch för den här säsongen – avslutar med en seger på Stade Pierre-Mauroy?

Twitter Facebook

Lille har genomfört en fantastisk upplaga i Ligue 1 i år, oavsett hur det slutar i de två sista omgångarna. De har agerat tabelltvåa sedan den 16:e omgången (december månad), en position som i princip aldrig varit hotad sedan dess.

Vi imponeras stort av den här klubben, i fjol slutade de alltså på en 17:e plats i tabellen, bara ett poäng ifrån kvalplatsen ner till Ligue 2. Att lägga en sådan säsong bakom sig, för att genomföra ett så här starkt år året efter, är bara imponerande.

Lille är i praktiken i princip klara för spel i Champions League nästa säsong, men inte i teorin. De placerar sig sex poäng före ligatrean Lyon med två återstående omgångar, samt så har de en betydligt bättre målskillnad – Lyon behöver ta igen 14 mål!

Lille är med andra ord klara för spel i Champions League nästa säsong och möjligtvis kan man därför argumentera för att Lille inte har någonting att spela för på lördag. Dock så ser vi lite annorlunda på det, mötet mot Angers är Lilles sista hemmamatch för den här säsongen, och vilket lag vill inte avsluta snyggt inför de egna supportrarna? Speciellt när man dessutom haft en så pass fin säsong!

Hemmastarka!

Nu är det dessutom så att Lille hållit en väldigt hög nivå här på hemmaplan, under hela säsongen. Faktum är att man bara tappat poäng vid sex olika tillfällen, resterande matcher har man alltså vunnit, vilket betyder att man gått segrande ur 12 av sina 18 matcher här på Stade Pierre-Mauroy. Målskillnaden? 37-11(!).

Hur ser då läget ut i bortalägret? Angers infinner sig på en 13:e plats i tabellen med 45 poäng på kontot – 27 poäng efter ligatvåan Lille! Det säger egentligen allting om klasskillnaden som bör råda mellan lagen på lördag.

Addera därtill att Angers heller inte har någonting att spela för, de har dessutom bara noterats för en seger på de fyra senaste omgångarna. Därför har vi väldigt svårt att se att man ska kunna störa Lille i det här mötet.

Med detta sagt så klickar vi alltså in Lille på 1X2-marknaden. Vi får 1,53x för den raka ettan hos Bet365 och det tycker vi helt klart är värt en investering! Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,53
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming