speltips_skribent

Speltips Malta – Sverige 12/10: Komfortabel trea

Trots spel på bortaplan så förväntar vi oss att Sverige besegrar Malta relativt tryggt – inga stora siffror, men en komfortabel trepoängare är att vänta.

Twitter Facebook

Det är givetvis redan nu ett stort fokus på Spanien-matchen för Sveriges del, fyra poäng är målsättningen på de här två matcherna och lyckas man med detta så ser det onekligen ljust ut inför matchen mot Rumänien i november månad.

Sverige kliver som bekant in i lördagens möte som grupptvåa, vi finner Rumänien ett poäng efter, och Norge två poäng efter. Dock så är det ju så att Norge ställs mot Spanien här på lördag med, resulterar den matchen i tre poäng för Norge så blir det onekligen en spännande avslutning på det här gruppspelet. Och känslan säger dessvärre att Norge är kapabla till att störa spanjorerna, det gjorde de redan i Spanien när de nästan fick med sig en pinne från Mestalla. 2-1 slutade den matchen.

Vi håller därför tummarna för Spanien på lördag, samt håller tummarna för att Färöarna kan utföra ett mirakel och i sin tur plocka poäng mot Rumänien.

För Sveriges del handlar det givetvis om att enbart fokusera på en match i taget, vilket vi tycker Jannes mannar också är väldigt bra på att göra. Det är ett oerhört disciplinerat gäng det här, och en konsekvens av det hela är onekligen det faktum att Sverige alltid har ett fint facit mot de sämre nationerna. De är alltid redo, och underskattar aldrig sitt motstånd.

Fokus på målen

Lindelöf är som bekant spelredo efter sin ryggskada, men fortsatt är det tveksamt huruvida han kommer spela eller inte. Det finns givetvis ett utrymme för en viss rotation här från Jannes sida, i och med att Spanien väntar här framöver, och därför vore det trots allt konstigt ifall Lindelöf nu startade mot Malta.

Det återstår alltså att se vad för typ av elva Janne väljer, men med Spanien-matchen i tankarna, så tror vi ändå att vi får bevittna några nya lirare från start.

Med det sagt så tror vi inte direkt på en storseger för Sveriges del, så fort jobbet är klart så lär man tänka på Spanien-matchen, och alltså inte ta några som helst risker. Det är den matchen fokus kommer att ligga på när Sverige har 2-0 här. Malta har dessutom “bara” släppt in 13 mål i det här gruppspelet – ett snitt som landar på 2,17 mål per spelad match. Det här är alltså inget San Marino vi har framför oss.

Vi väljer därför att klicka in; Under 3,5 mål i matchen, till godkända 1,63 x insatsen hos spelbolaget Interwetten.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål i matchen
Odds: 1,63
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming