speltips_skribent

Speltips Liverpool – Chelsea 14/4: Tungviktsmöte i ett spännande skede!

Tre viktiga poäng står på spel när Liverpool och Chelsea drabbar samman på Anfield! Hur fördelas poängen?

Kraftigt boostade odds: Rygga en Liverpool-seger till 8,00 gånger insatsen! Eller en Chelsea-seger till otroliga 34,0! Spela på de boostade oddsen här.

Twitter Facebook

Liverpool gjorde historien kort med Porto i tisdags och har nu halva foten inne i en semifinal i Champions League. Vi har onekligen svårt att se att Porto ska kunna vända på ett 2-0-underläge, Liverpool kommer högst troligt att göra minst ett mål i Portugal och då kommer det krävas minst fyra mål från Portos sida. En i princip omöjlig uppgift.

Liverpool har som bekant också annat att tänka på förutom returmötet i Portugal, ett ligaguld i Premier League. De infinner sig, med matchen mer spelad, två poäng före Manchester City. Det innebär alltså att man inte har saken i egna händer, och därför måste man onekligen gå segrande ur sina fem resterande matcher i ligaspelet. Annars blir det högst troligt ingen förstaplats.

Turligt nog för oss fotbollsälskare så är det alltså även så att Chelsea har allting kvar att spela för. De infinner sig inför helgens omgång på en tredjeplats i tabellen, men har matchen mer spelad, vilket i sin tur innebär att man alltså inte har en Champions League-plats i sina egna händer.

Tre poäng är med andra ord i princip ett måste för Chelsea, dock är det trots allt Liverpool som står på andra sidan och därför kommer Chelsea, först och främst sikta in sig på ett oavgjort resultat, Liverpool är bra och extra bra är de på Anfield.

14(!) segrar på 16 matcher

Att Anfield är platsen Liverpool trivs som allra bäst på, råder det inga som helst tvivel om. Klopps mannar har alltså noterats för 14 segrar på Anfield den här säsongen och är fortsatt obesegrade. Addera därtill att man har 46-10 i målskillnad.

Även i Champions League så är Liverpool alltså fortsatt obesegrade, fyra av fem matcher har resulterat i en seger på Anfield och då har trots allt lag som Napoli, PSG och Bayern varit på besök.

Chelsea har med andra ord en stor uppgift framför sig på söndag. Addera därtill att de spelade match så sent som i torsdags. Liverpool har alltså fått vila två dagar mer än Chelsea och det tror vi kan komma att påverka utfallet i matchen.

Skadeläget ser bra ut hos båda lagen då varken Liverpool eller Chelsea drabbats av några nya skador. Endast Drinkwater saknas i Chelsea-lägret, Liverpool saknar som bekant fortsatt bara Chamberlain och Wijnaldum.

Med detta sagt så klickar vi alltså in Liverpool (-0,75 asian handicap) till finfina 1,89 x insatsen hos Bet365! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-0,75 asian handicap)
Odds: 1,89
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming