speltips_skribent

Dagens kupong 14/4: Spansk och tysk fotboll i fokus!

Dagens kupong formas i La Liga och Bundesliga – vi investerar i Athletic Bilbao och Eintracht Frankfurt! Odds tips till 2,46x.

Twitter Facebook

Athletic Bilbao – Rayo Vallecano, 14:00: 1 (1,62x)

Gaizka Garitano har onekligen fått ordning på Athletic Bilbao sedan spanjoren tog över i december månad. Sedan dess har alltså Bilbao klättrat kraftigt i tabellen, och dessutom bara noterats för tre förluster. 17 matcher har resulterat i 9 segrar, 5 oavgjorda resultat samt just 3 förluster.

Det innebär att Athletic Bilbao bara infinner sig tre poäng ifrån sjätteplatsen, en Europa-plats är alltså, i allra högsta grad inom räckhåll och självklart går Garitanos mannar för en sådan position i tabellen.

Rayo Vallecano har som bekant haft en tuff säsong i år och infinner sig först på en 19:e plats i tabellen, dock bara tre poäng ifrån rätt sida av nedflyttningsstrecket. Detta tack vare segern över Valencia i den senaste omgången, det var Rayos blott första seger sedan januari månad. Valencia missade dock en straff i första halvlek, och hade det blivit 1-0 där, så hade högst troligt även förlusten blivit ett faktum för Rayo.

Rayo har dessutom förlorat 11 av 15 bortamatcher den här säsongen och med detta sagt, så väljer vi alltså att klicka in Athletic Bilbao till godkända 1,62x!

Eintracht Frankfurt – Augsburg, 18:00: 1 (1,52x)

Eintracht Frankfurt hade inför kvartsfinalen i Europa League gått 15(!) raka matcher utan att noteras för ett nederlag – samtliga tävlingar inräknade. Dock föll man alltså mot Benfica på Estádio da Luz, men i ligaspelet är fortsatt sex raka segrar ett faktum för Eintracht. De har, utan att överdriva, varit helt outstanding under de senaste veckorna och har alltså inte förlorat en match sedan i december månad i Bundesliga. Då föll man dessutom mot Bayern.

Annorlunda ser minst sagt läget ut hos Augsburg, som kämpar för sin överlevnad den här säsongen. De infinner sig först på en 15:e plats i tabellen, fyra poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket. Addera därtill att man senast föll mot Hoffenheim med hela 4-0 på hemmaplan. I omgången innan det, besegrade bottenlaget Nürnberg Augsburg med 3-0.

Svajig dagsform råder med andra ord i bortalägret och därför har vi väldigt svårt att se att de ska kunna mäta sig med Eintracht Frankfurt, här på Commerzbank-Arena. Av den anledningen finner vi den raka ettan vara intressant, och den klickas alltså in till godkända 1,52x.

Dagens kupong

Tillsammans betalar en Athletic Bilbao- och Eintracht Frankfurt-seger finfina 2,46 x insatsen hos spelbolaget Unibet. Missa inte att ni får 3000 kr att spela för ifall ni sätter in 1000 hos Unibet! Det är en bra deal! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Athletic Bilbao & Eintracht Frankfurt
Odds: 2,46
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming