speltips_skribent

Speltips Leicester – Norwich 14/12: Ett kombinationsspel till 2,11

Ett generöst motstånd resulterar i en tionde raka seger för Leicester – insatsen dubblas!

Twitter Facebook

Leicester behöver egentligen ingen presentation längre, utan deras resultatrad och formläge talar onekligen för sig självt. Det här laget har nio raka segrar i bagaget inför lördagens möte på King Power Stadium, och det mesta talar givetvis för att man plockar den där 10:e raka när ett formsvagt Norwich kommer på besök.

Norwich infinner sig först på en 19:e plats i tabellen med blott tre segrar på kontot, efter 16 spelade omgångar. Man har alltså förlorat 11 av 16 matcher och släppt in otroliga 34(!) mål – endast ett lag i serien är sämre, Southampton, på 35.

Utöver detta kan vi alltså även konstatera att Norwich är seriens svagaste lag när det kommer till siffrorna på bortaplan, man har enbart undvikit ett nederlag vid två tillfällen på resande fot, mot Everton och Bournemouth – två lag som onekligen haft det jobbigt under hösten. Vi räknar därför med att Norwich förlorar igen, de ska helt enkelt inte kunna mäta sig med ett formstarkt Leicester. Så är det.

Håller nollan intakt

Leicester har på många sätt och vis tagit Premier League med storm, det har man gjort genom att agera ett urstarkt kollektiv och addera därtill att man har ett flertal offensiva lirare som tar ansvaret, och som i sin tur även avgör fotbollsmatcher. Men det finns alltså en lagdel som imponerat ännu mer, defensiven.

Leicester är det laget i Premier League som noterats för minst baklängesmål, mindre än Liverpool, mindre än City och ja, mindre än ett defensivt starkt Sheffield United. Faktum är att Leicester enbart släppt in 10(!) bakåt, det är en minst sagt imponerande siffra, som är värd att lyftas fram. De har dessutom hållit nollan intakt i fyra av sina sex senaste matcher.

Tar vi med Norwich målskytte i ekvationen, så blir det hela glasklart i våra ögon, Leicester bör ha en väldigt god chans till att nolla Norwich på lördag. Norwich har alltså bara gjort fyra mål på bortaplan så här långt, även här är man alltså sämst i Premier League.

Med det sagt så klickar vi in; Leicester att vinna + BLGM – Nej, till finfina 2,11 x insatsen hos spelbolaget Betsafe. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten: 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 2,11
Bolag: Betsafe (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming