speltips_skribent

Speltips Falkenberg – Djurgården 15/5: Räcker hemmalaget till?

Falkenberg har förlorat fem av åtta matcher i Allsvenskan så här långt, och de får det högst troligt jobbigt på onsdag också.

Twitter Facebook

Det är onekligen tydligt att Falkenberg inte riktigt räcker till för att säkra ett nytt kontrakt i Allsvenskan. Säsongen är förvisso fortsatt ung men det är inte direkt någon överraskning att vi hittar dem på en sistaplats i tabellen, med endast fem poäng på kontot.

Tittar vi dessutom närmre på vilka lag Falkenberg plockat poäng mot, så blir det deras ställning i Allsvenskan bara tydligare – Falkenberg har besegrat Örebro samt spelat oavgjort mot Sirius och Eskilstuna.

Djurgården är ett motstånd av en annan kaliber, de siktar mot toppen och på onsdag bjuds de onekligen på en ypperlig chans till att ta sig förbi ett gäng av klubbar och i sin tur positionera sig bland de tre, fyra främsta när vi sammanfattar omgång 9.

Djurgården kommer som bekant närmst från ett tungt nederlag mot AIK, deras andra derbyförlust inom loppet av två veckor, men det är samtidigt deras två enda förluster så här långt in på säsongen. Addera därtill att de bland annat besegrat Göteborg och Häcken.

Studsar tillbaka?

Dagsformen är möjligtvis inte den bästa i Djurgården-lägret men det går samtidigt inte att blunda för det faktum att man tagit sig an två derbyn på väldigt kort tid – och allting är som bekant möjligt när det väl vankas ett Stockholmsderby.

På onsdag sänks svårighetsgraden avsevärt mycket, en uppgift vi tror kommer väldigt lägligt för Djurgården. Man ställs alltså mot ett försvar som i snitt släpper in mer än 2,00 mål/match. Falkenberg har dessutom släppt in tre mål, eller fler i hälften av sina matcher i år.

Ett kärt återseende väntar dessutom för en av Djurgårdens lirare, Astrit Ajdarevic är som bekant fostrad i Falkenberg och känner vi till historien rätt (släkten är värst) så kommer han sätta avtryck i det här mötet – på ett eller annat vis!

Med detta sagt så väljer vi alltså att klicka in Djurgården som vinnare i matchen, den raka tvåan betalar fina 1,76 x insatsen! Oddset finner ni hos Betsson.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sätt in 100 kr och få 200 kr i gratisspel – hos BetStars!

PokerStars helt egna Sportsbookie, BetStars ger bort 200 kr till alla nya kunder vid en insättning av endast 100 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,76
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming