speltips_skribent

Speltips Elfsborg – Eskilstuna 15/5: Tydlig skillnad!

Elfsborg föll förvisso stort mot Malmö FF senast, men deras insats skickade fortsatt positiva signaler. Studsar tillbaka på onsdag?

Twitter Facebook

Elfsborg spelade med en man mindre mot Malmö FF i en hel timme, trots detta stod det alltså 1-1 efter 60 spelade minuter. Addera därtill att Malmö upplevde stora problem, även efter de hade gjort 2-1. Elfsborg vägrade att ge upp och gjorde heller inte detta förrän i den 89:e matchminuten då Soren Rieks steppade fram och gjorde 3-1.

Trots det faktum att Elfsborg till slut föll med 4-1 på Stadion så fanns det alltså positiva tendenser att hämta ifrån deras insats i Malmö. Addera därtill att Elfsborg – inför förlusten mot Malmö – gick obesegrade i fem raka omgångar, tre av de fem matcherna resulterade dessutom i en seger.

Elfsborg intar därför onsdagens möte med största möjliga självförtroende, det är onekligen ett nytt Elfsborg vi har framför oss i år – ett lag som andas positivism igen!

Eskilstuna är onekligen i en annan situation, laget delar sistaplatsen tillsammans med Falkenberg och det säger väl egentligen allting om var Eskilstuna står. Man har alltså endast samlat på sig fem poäng – och förlorat fem av åtta matcher i år!

Klasskillnad

Eskilstuna genomförde en stark säsong i fjol, när de tog steget upp tillbaka till Allsvenskan – direkt året efter urtåget. Men bevisligen så är steget upp från Superettan till Allsvenskan enormt och vår gissning är att Eskilstuna inte hänger med i år.

Och speciellt tufft kommer Eskilstuna att få det just på resande fot, laget har alltså förlorat fyra av fyra bortamatcher så här långt och addera därtill att de noterats för otroliga 11 baklängesmål – flest av samtliga lag i Allsvenskan.

Med detta sagt så har vi alltså väldigt svårt att se att ett formstarkt Elfsborg ska misslyckas med att besegra Eskilstuna på onsdag. Allting talar trots allt för hemmalaget!

Vi testar därför en slant på Elfsborg (-1 asian handicap) till oddset 1,81x! Oddset finner ni hos spelbolaget 888sport!

 GÅ MED 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, SPELA FÖR 600!

Ny bonus hos Interwetten: 150% upp till 1500 kr!

Sätt in 1000 kr, få 2500 kr att spela för hos Interwetten!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming