speltips_skribent

Speltips Djurgården – Malmö FF 14/7: Seriefinal på Tele2 Arena!

Djurgården infinner sig sex poäng efter Malmö FF i tabellen, med matchen mindre spelad – tre viktiga pinnar står på spel!

Twitter Facebook

Djurgården har ett stort test framför sig på söndag, plockar man tre pinnar sätter man onekligen press på ligaledaren Malmö. Addera därtill att Malmö kommer att spela minst tre kvalmatcher till ute i Europa (högst troligt fler), därför innebär en seger för Djurgården här, direkt att man ändrar förutsättningarna för toppstriden.

Det är dock ingen enkel uppgift Djurgården har framför sig, Malmö FF är obesegrade i 13(!) raka omgångar i Allsvenskan, 10 av dessa matcher har dessutom resulterat i en seger. Det är onekligen ett imponerande facit, ett facit som onekligen bekräftar att Malmö FF faktiskt är seriens starkaste lag.

Det kommer därför att krävas en toppinsats av Djurgården i den här matchen, ska söndagens möte resultera i en trepoängare så behöver Djurgården genomföra 90 perfekta minuter. Addera därtill att Erik Berg inte kommer till spel, det är ett tungt avbräck men Djurgården ska absolut inte räknas bort enbart av den anledningen, Berg har varit skadad tidigare och då har Djurgården trots allt bevisat att de klarar sig utan honom.

Tre raka hemmasegrar

Malmö FF har som bekant inte många svagheter men är vi tvungna att lyfta fram något så är det onekligen deras siffror på bortaplan som gör de mänskliga i den här serien. De har endast noterats för tre segrar på resande fot den här säsongen, resterande fyra matcher har resulterat i ett poängtapp. Det är alltså mer än hälften av matcherna. Djurgården har bevisligen en realistisk chans att besegra ligaledaren på söndag.

Viktigt att ta hänsyn till är dessutom det faktum att Malmö FF spelade 90 minuter så sent som i torsdags. De besegrade förvisso det nordirländska motståndet med 7-0 men en fotbollsmatch är trots allt en fotbollsmatch och det tar givetvis på krafterna.

Vi har därför en känsla av att Djurgården kan besegra sitt motstånd på söndag. De jagar trots allt sin fjärde raka seger på hemmaplan och är fullständigt utvilade. Vi väljer därför att klicka in Djurgården (0,0 asian handicap) – insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – till finfina 2,02 x insatsen hos 888sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (0 asian handicap)
Odds: 2,02
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming