speltips_skribent

Speltips Djurgården – Falkenberg 24/9: Inget snack om saken

Djurgården kliver in på Tele2 Arena som stora favoriter när seriens svagaste bortalag kommer på besök – trygg seger är att vänta!

Twitter Facebook

Dagens bästa speltips plockar vi alltså ifrån Tele2 Arena den här tisdagen, Falkenberg kommer på besök till Stockholm där siffrorna talar sitt tydliga språk om vilket lag som är favoriter i den här matchen.

Falkenberg är alltså Allsvenskans svagaste lag på bortaplan, nu är trots allt 24 omgångar spelade och det hela är därför väldigt tydligt. Nykomlingen har enbart lyckats samla ihop blott 3 poäng på 12 bortamatcher – 0 segrar är ett faktum.

Bevisligen spelar dagsformen ingen större roll när det väl vankas bortamatch för Falkenbergs del, mönstret har som sagt varit väldigt tydligt under hela säsongen och därför är vi alltså övertygade om att det fortsätter att se ut precis som det gjort tidigare.

Djurgården har med andra ord en generös uppgift framför sig på tisdag, förvisso lite pressade i och med att varje match för deras del är av kategorin, en måstematch men de har samtidigt bevisat att de kan hantera den pressen vid det här laget.

Bergsäker trepoängare

Är det en sak Djurgården gjort extra bra den här säsongen, vilket även är en av säsongens stora överraskningar eftersom att man saknat sin bästa spelare på den positionen (Erik), i princip under hela säsongen, så är det  att spela försvarsspel.

Djurgården har enbart släppt in 14 mål den här säsongen, Malmö FF är lika bra men givetvis så sticker det faktum att AIK släppt in fem mål mer ut. Nu har ligaettan dessutom hållit nollan intakt i fyra hemmamatcher.

Med det sagt så är vi alltså inne på att Djurgården vinner, men även håller nollan i tisdagens möte. Det luktar 2-0 eller 3-0 på mils avstånd här, och därför blir kombinationsspelet även dagens bästa speltips!

Djurgården vinner och håller nollan betalar godkända 1,83 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner och håller nollan
Odds: 1,83
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming