speltips_skribent

Speltips Barcelona – Villarreal 24/9: De återvänder till vinnarspåret

Ernesto Valverde är ordentligt pressad efter förlusten mot Granada, Villarreal måste besegras här annars blir det rejält stormigt kring storklubben.

Twitter Facebook

Barcelona har fått allt annat än en bra start på säsongen, blott två segrar har det blivit efter sex spelade matcher – fem i ligaspelet, samt en i Champions League. Katalanerna kom dessutom lindrigt undan mot Borussia Dortmund (0-0), Marco Reus missade som bekant en straff i den 57:e matchminuten.

Ernesto Valverde är en bra fotbollstränare, men möjligtvis är spanjoren inte rätt namn för en klubb som Barcelona. Framtiden lär utvisa huruvida Barcelonas styrelse tänker kring detta, men än så länge ser Barcelona inte ut att ha planer på att göra sig av med Ernesto.

På tisdag förväntar vi oss i alla fall att se en viss Lionel Messi med från start, argentinaren gjorde som bekant comeback mot Dortmund men var bevisligen inte helt 100, eftersom att han även inledde mötet mot Granada på avbytarbänken. Han fick dock 45 minuter i lördags, vilket onekligen är en indikation på att han är spelredo på tisdag.

Det innebär högst troligt att vi äntligen får bevittna Griezmann, Suarez och Messi från start och med en sådan anfallsuppsättning krävs knappt en coach för att vinna fotbollsmatcher. Givetvis fungerar inte konceptet i längden men pressade som Barcelona är, i en match mot Villarreal på hemmaplan, så bör det hela hålla.

Barcelona vinner

Gästerna Villarreal har förvisso fått igång sin poängskörden efter en svag start, men faktum är att de inte alls övertygar. Ja, de besegrade Valladolid närmst, och Leganes med 3-0 innan dess men de är fortsatt långt ifrån att kunna utmana om en top 6-placering. Så är det.

Mot Valladolid senast, krävdes det alltså en straff i den 77:e matchminuten för att segern skulle bli ett faktum, Villarreal agerade dessutom hemmalaget i den matchen. Man ser oerhört fantasilösa ut i den sista tredjedelen, och det tror vi kommer att resultera i ett flertal poängtapp mot de lite sämre lagen i serien.

Rent spontant placeras Villarreal ofta in i samma kategori som Sevilla, Bilbao, Sociedad och Valencia, men i våra ögon är alltså Villarreal steget mindre än samtliga nämnda lag. Därför tror vi Barcelona relativt tryggt återvänder till vinnarspåret efter tisdagens möte.

Och med det sagt så klickar vi in Barcelona (-1 handikapp) till godkända 1,72 x insatsen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en biobiljett!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,72
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming