speltips_skribent

Speltips Dagens Dubbel 14/12: Odds från Premier League & La Liga

Vi lyfter fram dagens bästa dubbel här på Tipsmedoss.com, detta gör vi till finfina 2,77 x insatsen hos No Account Bet.

Twitter Facebook

Spel nummer 1: Leicester – Norwich: 1 (-1) (1,60x)

Leicester går från klarhet till klarhet och jagar sin tionde raka seger på lördagseftermiddagen. Tionde(!) raka. Det säger egentligen allting om deras säsong så här långt, men även det faktum att man placerar sig sex poäng före självaste Manchester City.

Leicester målas därför givetvis upp som väldigt stora favoriter när Norwich kommer på besök till King Power Stadium, ett Norwich som enbart samlat på sig 11 poäng, vilket i sin tur innebär att vi finner de först på en 19:e plats i tabellen, med 11 förluster på kontot. Att årets upplaga blir för en fight för deras överlevnad i Premier League, råder det inga som helst tvivel om vid det här laget.

Vi väljer därför hemmalaget sida i den här matchen, Leicester är bättre, har hemmaplansfördelen och är även inne i en betydligt bättre period. Ja, allting talar för Leicester på lördag.

Leicester (-1 handikapp) blir därför speltips nummer 1 i den här dubbeln. Spelet betalar godkända 1,60x.

Spel nummer 2: Athletic Bilbao – Eibar: 1 (1,73x)

Även i den här matchen har vi identifierat en solklar favorit, Athletic Bilbao infinner sig på en fin sjätteplats i tabellen och det, främst tack vare ett imponerande hemmafacit. Siffrorna är onekligen fina här på San Mames, Bilbao har gått segrande ur sex av åtta matcher här och enbart förlorat ett möte – mot Valencia i september månad.

Att Eibar, som infinner sig långt ner i tabellen, ska kunna rubba på Athletic Bilbao här på San Mames tror vi alltså inte, laget har brottats med problem den här säsongen och har inte alls varit lika stabila som under tidigare säsonger. Defensiven är den lagdelen som främst blivit sämre, Eibar har alltså redan släppt in 28(!) mål, det innebär att enbart Espanyol är sämre på 30 insläppta.

Precis som i match nummer ett, så talar alltså det mesta för att Athletic Bilbao besegrar Eibar på lördagskvällen. Oddset utnyttjas därför på hemmalaget, och klickas i sin tur in till finfina 1,73x.

Tillsammans betalar dessa två spelen oerhört fina 2,77 x insatsen hos spelbolaget No Account Bet – spelbolaget med Sveriges bästa omsättningskrav! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 200 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Leicester (-1) & Athletic Bilbao
Odds: 2,77
Bolag: No Account Bet (200 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming