speltips_skribent

Speltips Dagens Dubbel 15/12: Odds från Serie A & La Liga

Vi lyfter fram dagens bästa dubbel här på Tipsmedoss.com, detta gör vi till grymma 2,20x insatsen hos No Account Bet.

Twitter Facebook

Spel nummer 1: Roma – Spal 2013: 1 (1,31x)

Roma är onekligen på uppgång efter att ha fått en trög start på säsongen 19/20, befogat möjligtvis, i och med alla jäkla skador man åkt på under inledningen, men nu har man alltså fått igång sina lirare igen och infinner sig på en okej femteplats i tabellen.

Sju poäng har Roma plockat på de tre senaste omgångarna i Serie A, man besegrade Brescia och Hellas Verona komfortabelt, med tre gjorda mål i varje match och här senast fick man dessutom med sig ett poäng från San Siro, där man alltså ställdes mot ligaettan Inter. Fina resultat, och en positiv trend, helt klart och därför tror vi även man besegrar Spal någorlunda komfortabelt på söndag.

Vi kan bara snabbt flika in det faktum att Spal agerar tabelljumbo efter 15 spelade omgångar, de har blott 9 poäng på kontot och har alltså förlorat 10 av 15 matcher så här långt. Siffrorna talar sitt tydliga språk, och därför bör man helt enkelt inte räcka till här på Olympiastadion. Den raka ettan är intressant, trots oddset 1,31x.

Spel nummer 2: Sevilla – Villarreal: 1 (1,68x)

Låt er absolut inte luras av Sevillas två senaste resultat, vi syftar på förlusten mot APOEL i Europa League, samt det oavgjorda resultatet i Pamplona, mot nykomlingen Osasuna. Det är förvisso två raka poängtapp, men faktum är att årets Sevilla ser riktigt jäkla bra ut.

Sevilla har en fin tränare i Julen Lopetegui, har ett grymt starkt lag och saknar egentligen bara en målskytt, Luuk de Jong har inte alls levt upp till förväntningarna och lyckas man värva in en grym nia i januari, ja då tror vi Sevilla mycket väl kan utmana Barcelona och Real Madrid en bra bit in på säsongen. De placerar sig trots allt bara tre poäng efter de två giganterna.

Med det sagt så är vi alltså övertygade om att Sevilla besegrar Villarreal på söndag, det ska råda klasskillnad här på Estadio Sanchez Pizjuan. Javier Calleja har inte alls fått pusselbitarna på plats i Villarreal, och ett bevis på det är det faktum att laget först infinner sig på en 13:e plats i tabellen. De har dessutom tappat poäng i sex raka omgångar.

Den raka ettan är därför väldigt intressant här, och blir speltips nummer 2 i den här dubbeln. Tillsammans betalar dessa ettor finfina 2,20x insatsen hos spelbolaget No Account Bet, missa inte deras välkomstbonus – 200 kr, samt Sveriges bästa omsättningskrav! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 200 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Roma & Sevilla
Odds: 2,20
Bolag: No Account Bet (200 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming