sverige boostat odds

Superkampanj: Lägg 10 kr på Sverige i mötet mot Ryssland – vinn 1000 kr!

Betfair boostar oddset på Sverige inför mötet mot Ryssland – 100,0 istället för ordinarie 3,90! Vinsten behöver bara omsättas en gång, till oddset 1,20!

 GÅ TILL KAMPANJ!

Sverige fortsätter sitt UEFA Nations League-äventyr, och gör det med en tung förlust mot Turkiet i bagaget. Kan Jannes gubbar ta sig i kragen, och i sin tur besegra Ryssland på onsdag?

Betfair bjuder i samband med fighten på en mäktig kampanj, nya kunder hos spelbolaget får alltså hela 100,0 gånger pengarna för en svensk seger. Högsta insatsen till det boostade oddset (100,0) är 10 kr, resterande insats kommer att räknas till det ordinarie oddset.

När ditt kvalificerande spel har rättats betalas vinsten för det normala oddset ut i kontanter och det resterande beloppet upp till det förhöjda oddset som gratisspel. Gratisspelen har inget omsättningskrav, de måste endast placeras en gång för att vara tillgängliga för uttag.

Hur spelar jag på det boostade oddset?

1. Tryck dig vidare till Betfair genom att trycka på “Gå till kampanj”.
2. Skapa ett konto med hjälp av kampanjkoden “ZFBMFN“.
3. Placera ett singelspel på marknaden “Matchresultat” att Sverige vinner. Vänligen notera att du måste placera spelet till det vanliga oddset, det förhöjda oddset betalas ut efter matchen.

 GÅ TILL KAMPANJ!