speltips_skribent

Speltips Wolverhampton – Everton 11/8: Odds tips från målmarknaden!

Vi välkomnar tillbaka Wolves till finrummet! Nykomlingen ser oerhört intressant ut inför säsongen 18/19 – och förväntas lösa ett nytt kontrakt relativt enkelt.

Twitter Facebook

Wolves kan möjligtvis vara den starkaste nykomlingen som någonsin säkrat ett kontrakt i Premier League. Det finns mängder av (portugisisk) kvalité i den här truppen, och det här laget kan mycket väl hamna på den övre delen av tabellhalvan. Det är de flesta eniga om vid det här laget.

En av flera som kritat på för Wolves är portugisen Joao Moutinho, och det är onekligen en riktig klassvärvning från klubben. Utöver honom, så har man även tagit in namn som Traore (Middlesbrough), Rui Patricio (Sporting Lissabon), Raul Jimenez (Benfica) och belgaren Leander Dendoncker från Anderlecht – värvningar för nästan 400 miljoner kronor! Inte alls pjåkigt för en nykomling.

Nu är det bara upp till tränaren Nuno Espírito Santo att få ordning på det här laget. Och det ska väl trots allt gå an? Det inte är direkt så att man värvat in en helt ny elva, utan flera spelare är kvar sedan fjolårets säsong. Därför tror vi på ett fint resultat från Wolves den här säsongen.

Hur ser det då ut i Everton-lägret? Klubben har äntligen gjort klart med Marco Silva, en tränare man haft ögonen på länge. Och nu spås de ett fint år i Premier League, men i våra ögon är Everton fortsatt Everton – och det är onekligen svårt att placera laget så här inför en säsong. De borde åtminstone kunna kriga till sig en plats bland de åtta främsta tycker man. Sett till materielet, så bör de ha goda chanser till att lyckas med bedriften.

En 1,85-taggare klickas in!

Wolves approach i Premier League-matcherna kommer självklart att urskilja sig från de i Championship. Svårighetsgraden höjs onekligen ett par snäpp när man nu ställs mot de allra bästa lagen i England. Dock är Wolves ett lag som trivs med att hålla i boll, det finns trots allt många tekniska spelare i den här truppen.

Spelidén och approachen lär därför inte ändras på allt för mycket. Speciellt inte i en sådan här kamp, när man spelar på Molineux Stadium inför de egna fansen, och i sin tur mot Everton. Vi är högst övertygade om att Wolves tror på segern.

Vi utgår därför ifrån att det blir en någorlunda öppen tillställning. Everton kommer inte direkt tillåta en nykomling att spela ut dem, och även de kommer att gå för en segern i den här matchen. Det måste de helt enkelt göra – alltså att sätta ner foten! Det tror vi kan leda till en matchbild, med målchanser åt båda håll!

Med detta sagt, väljer vi att blicka bort mot målmarknaden, och mer exakt väljer vi att syna BLGM – Ja, till mycket fina 1,85 x insatsen hos Malina Sports! Utnyttja deras välkomstbonus inför säsongsstarten, 100% upp till 2100 kr, ↓

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS MALINA SPORTS – FÅ 2100 SEK I BONUS!

Satsa dina första 1000 kr helt riskfritt – hos Betsson!

Speljätten Betsson erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i riskfritt spel! Förlorar du ditt första spel, betalas hela insatsen tillbaka.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,85
Bolag: Malina Sports (2100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming