speltips_skribent

Speltips Huddersfield – Chelsea 11/8: Kombinationsspel till dubbla degen!

Chelsea är inför säsongen 18/19, ett av Premier Leagues allra mest spännande gäng. Med Sarri vid rodret så det lär det se annorlunda ut. Blir det ett lyckat år?

Boostat odds på Chelsea: Få 8,00 i odds – istället för ordinarie 1,60 – för en Chelsea-seger! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

När vi påstår att Chelsea är ett av Premier Leagues mest spännande gäng, så är det självfallet främst Sarri som är anledningen till detta. Italienaren står bakom en helt annan typ av fotboll, än den vad Conte gör – och det är just den övergången – från en defensiv approach, till en mer offensiv – som kommer att bli väldigt spännande att bevittna i år.

Huruvida Sarri lyckas med sitt projekt återstår givetvis att se, men att det krävs snabba resultat är något vi kan räkna med. Chelsea är trots allt en storklubb, som alltid förväntas utmana i toppen av tabellen. Därför är den stora frågan; kommer Sarri att våga implementera en helt ny spelidé?

Vi är åtminstone övertygade om att Chelsea kommer att ta intiativ i premiären mot Huddersfield. Sarri förstår högst troligt att första 20 blir viktiga, och vi har därför en känsla av att Chelsea kommer att trycka på i inledningen av matchen. Alla som följde Napoli i Serie A i fjol är väl medvetna om hur intensivt de spelade, och med tiden så kommer det att vara tydligt att Chelsea är ett Sarri-lag. Det är vi åtminstone övertygade om.

Självfallet ska man anpassa spelidén efter spelarmaterialet, men räkna trots detta med att det blir en stor skillnad på årets Chelsea, i jämförelse med fjolårets.

Saknar spets i offensiven

Huddersfield klarade sig med nöd och näppe kvar i Premier League i fjol, då det endast skiljde fyra poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Och i år räknar vi med ännu större problem för David Wagners Huddersfield. Det är en tämligen svag trupp tysken förfogar över, där det – främst i offensiven – saknas kvalité.

Tittar vi närmre på truppen, så känns den en aning anonym. Känslan säger därför att Huddersfield får uppleva stora problem säsongen 18/19. Att de åker ut ur högsta serien är att räkna med. Men självklart är det väldigt svårt att svara på i nuläget. Men att mycket talar för en sådant scenario, är sanning.

Vi är därför inne på att Chelsea lyckas stå emot bra på John Smith’s Stadium på lördagen. Hemmalaget lär till stor del fokusera på defensiven i den här fighten, men så småningom så är vi övertygade om att Chelsea, med en viss Hazard i spetsen, får hål på Huddersfield. Räkna dock inte med något målkalas.

Med detta sagt, så väljer vi att investera i ett kombinationsspel. Att Chelsea vinner, och att det blir under 3,5 mål i matchen betalar grymma 2,00 x degen hos spelbolaget BetHard! Ett kanonodds! 0-1/2? Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Galen bonus hos LeoVegas: 50 000 kr + 400 gratisspinn!

Få ett kungligt välkomnande hos casinosajten LeoVegas! Hämta hem en bonus på upp till 50 000 kr! Du får dessutom 20 gratisspinn direkt vid registrering.
Lås upp din bonus här.

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner & under 3,5 mål i matchen
Odds: 2,00
Bolag: BetHard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming