speltips_skribent

Speltips West Bromwich – Bolton 4/8: Vi har identifierat en vinnare!

West Bromwich anses vara stora favoriter till att ta steget upp till Premier League direkt, året efter urtåget ur den högstaligan – inleder med en seger?

Twitter Facebook

Efter en katastrofal säsong i fjol, och det faktum att West Bromwich endast lyckats vinna 6 av sina 47 senaste ligafighter så har vi alla anledningar till att tro på ett stort misslyckande den här säsongen också. Eller? Vi är faktiskt inte helt beredda att sträcka oss så långt, och tror snarare att West Bromwich kan utmana om, åtminstone en playoff-plats till Premier League säsongen 18/19.

Det är trots allt ett steg ner i seriesystemet och trots det faktum att Evans, Foster, McClean, McAuley, Myhill och Yacob samtliga lämnat klubben, så har West Brom fått behålla ett par riktigt bra lirare också. Spelare som högst troligt kommer att prestera i Championship.

Att laget är favorittippat hos spelbolagen säger väldigt mycket om kvalitén i truppen. De flesta spelbolagen är överens om att Stoke är favoriter till att vinna hela ligan, men därefter hittar vi West Bromwich på en andra plats. Reporter Gregg Evans, från Birmingham Mail/Live är åtminstone övertygad om att laget spelar Premier League-fotboll nästa säsong – lika övertygad är även Rich Sharpe på Lancashire Telegraph!

West Bromwich är med andra ord ett lag många starkt tror på inför den nya säsongen, och även vi tillhör den skaran. Och med tanke på motståndet som kommer på besök på lördagen, så bör hemmalaget noteras för en komfortabel trepoängare – trots det faktum att det är en premiär!

Bolton är bottentippade – även i år

17 av 24 journalister som blivit kontaktade av sporttidningen Football London har sagt sitt! Och samtliga har konstaterat att Bolton åker ut ur Championship säsongen 18/19. Det säger högst troligt allt om var Bolton står inför den nya säsongen, och som bekant var dessutom urtåget nära, redan i fjol. Bolton klarade sig till slut kvar, med ynka två poäng.

Om de konstaterandena inte var tillräckligt tydliga, så kan vi även lyfta fram Boltons resultat på resande fot i fjol. Laget lyckades bara vinna en fotbollsmatch – av 23 stycken – på bortaplan. Därför väger hemmaplansfördelen även den tungt här. Och oavsett hur vi än vrider och vänder på det, så är det en West Bromwich-seger vi landar i. Det finns helt enkelt inte mycket som talar för Bolton här.

Det finns dock inget direkt spelvärde på 1X2-marknaden, då en hemmaseger betalar runt 1,44x – hos samtliga spelbolag. Men kombinationsspelet; West Bromwich vinner och håller nollan betalar 2,15 x insatsen hos spelbolaget ComeOn – och känns riktigt bra.

Bolton var trots allt det laget i fjol, som noterades för minst mål på bortaplan – blott 14(!) stycken! Därför blir kombinationsspelet även dagens bästa speltips! Missa inte ComeOn:s jättebonus, 100% upp till 3000 kr – precis här nedanför!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Ny galen bonus hos LeoVegas: 50 000 kr + 400 gratisspinn!

Få ett kungligt välkomnande hos casinosajten LeoVegas – lås upp en bonus på upp till 50 000 kr! Du får dessutom 20 gratisspinn direkt vid registrering!
Lås upp din bonus här.

Speltips:

Speltips: West Bromwich vinner och håller nollan
Odds: 2,15
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming