speltips_skribent

Speltips Bristol City – Nottingham Forest 4/8: Odds tips från målmarknaden!

Bristol City och Nottingham Forest gör upp i en på förhand mycket jämn fotbollskamp! Vilket gäng går segrande ur fighten?

Twitter Facebook

Bristol City fick en underbar start på fjolårets säsong, och utmanade ett tag självaste Wolves i toppen i tabellen, en bra in på säsongen. Och det blev bättre. Bristol City slog ut Watford, Stoke, Crystal Palace och Manchester United ur den engelska ligacupen, men det tog givetvis på krafterna också – att spela i den inhemska ligan parallellt med cupspelet. Det ledde till mindre roliga konsekvenser.

Bristol City föll möjligtvis inte ihop som ett korthus där efter jul, men de började snabbt tappa mark i striden om playoff-platserna. Och bara några veckor senare infann de sig en bra bit ifrån top 6 i Championship – och säsongen var i princip sammanfattad.

Det blev till slut en elfte plats i tabellen, och åtta poäng upp till Derby på en sjätte plats – och den stora målsättningen för klubben i år, är onekligen att utmana hela vägen in i maj månad den här gången. Hur stora chanser har då Bristol till att fullända bedriften? De tillhör inte direkt favoriterna i serien, då flera andra klubbar sticker ut, men visst ska de kunna slåss bland de tio främsta i år också?

Nottingham Forest slutade på en 17:e plats i fjol, 14 poäng bakom Bristol City. Men det finns ett flertal experter där ute som konstaterar; Nottingham Forest kan komma att ta steget upp till Premier League den här säsongen. Klubben har slagit sitt egna transferrekord i sommar, och värvade senast in Joao Carvalho från Benfica för 15 miljoner euro. En annan lirare som kritat på för klubben är keepern Pantilimon (tidigare i Manchester City och Sunderland). De har med andra ord en intressant trupp den här säsongen, och blir minst sagt spännande att följa. Och de bör åtminstone räcka till, till åtminstone en top 6-placering i år!

Fin offensiv i båda läger

Bristol City bjöd på ett flertal underhållande fotbollsmatcher i fjol – speciellt här på Ashton Gate Stadium. Faktum är att Bristol noterades för hela 41 baljor på hemmaplan förra säsongen, endast Wolves och Aston Villa gjorde fler. Man tycker så här i efterhand att de målen möjligtvis borde räcka längre än en elfte plats i tabellen, men samtidigt som offensiven fungerade fint, så höll inte defensiven samma nivå. Och lite så, såg det ut i fjol för Bristols del.

Nottingham Forest har samtidigt köpt in ordentligt med offensiva lirare. Klubben har alltså värvat hela tio spelare i sommar – och sex av dem är mittfältare eller anfallare! Det säger väldigt mycket om klubbens satsning i år.

Med allt detta sagt, så tror vi alltså på en öppen historia, med målchanser åt båda håll. Bristol släppte in väldigt mycket mål i fjol, och det mönstret tror vi kan fortsätta även den här säsongen. Målmarknaden är därför ett bra alternativ.

Att båda lagen hamnar i målprotokollet ser vi som högst troligt. Därför synar vi BLGM – Ja, till klart godkända 1,73 x smeten hos spelbolaget Interwetten! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Satsa dina första 1000 kr helt riskfritt – hos Betsson!

Speljätten Betsson erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i riskfritt spel! Förlorar du ditt första spel, betalas hela insatsen tillbaka.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,73
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming