speltips_skribent

Speltips Sundsvall – Norrköping 6/8: Skrällchans?

Ett odds från asianmarknaden plockas fram inför mötet mellan GIF Sundsvall och IFK Norrköping på NP3 Arena. Matchstart: 19:00!

Twitter Facebook

Nederlagstippade Sundsvall har i princip motbevisat alla, och i sin tur gjort en fantastisk säsong så här långt. De har inte direkt samma förutsättningar som de andra lagen i Allsvenskan, och infinner sig – trots detta – på en fin åttonde plats i tabellen. Ett fantastisk resultat med tanke på hur snacket gick inför säsongen 2018.

Formen ser även den bra ut inför måndagens möte mot Norrköping, då man noterats för fyra poäng på de två senaste omgångarna. Seger mot Kalmar borta, och senast ett oavgjort resultat mot Djurgården på Tele2 Arena. Ett mycket imponerande facit om ni frågar oss, speciellt med tanke på att man agerat det gästande laget i två raka möten.

På måndag återvänder Sundsvall till NP3 Arena igen, en plats de är mycket svårbesegrade på. Endast AIK och Östersund har lyckats med bedriften att besegra Sundsvall här, och därför kommer Norrköping högst troligt få uppleva problem här. Sundsvall är grymt starka bakåt här, och har endast släppt in sju mål på åtta spelade matcher.

Norrköping infinner sig bra till i tabellen, mer exakt på en tredje plats – sex poäng bakom ligaledaren AIK. Det är dock värt att lyfta fram det faktum att Norrköping spelat en match mindre än serieettan, och det innebär att de i allra högsta grad är med och slåss om ett ligaguld den här säsongen. Norrköping har dock haft stora problem med sitt spel på bortaplan, och faktum är att de inte vunnit en bortafight i Allsvenskan sedan den 13 maj. Därför finns det onekligen utrymme för ytterligare ett poängtapp på måndagen.

Vi plusspelare Sundsvall

Sundsvall kommer högst troligt att tillbringa mest tid till att försvara sig i den här matchen. Det med all rätt, med tanke på att det är deras största möjlighet till att noteras för poäng här. De har ett kompakt försvarsspel, och är onekligen svåra att få hål på. Och det tror vi Norrköping får uppleva på måndagen.

Vi utgår därför ifrån att det blir en något tillknäppt drabbning. Hemmalaget har ingen direkt anledning till att spela en offensiv fotboll, utan kommer att inleda avvaktande – och i sin tur vänta på Norrköpings misstag. Den matchplanen har fungerat tidigare, och kan mycket väl fungera här också.

Norrköping har samtidigt endast vunnit två möten på bortaplan i Allsvenskan den här säsongen. Siffrorna talar med andra ord sitt tydliga språk; det finns onekligen utrymme för poängtapp för Norrköpings del. Därför finner vi spelvärde på Sundsvall i den här fighten!

Sundsvall (+0,75 asian handicap) – halvförlust på spelet ifall Sundsvall förlorar med uddamålet – synas till mycket fina 1,80 x insatsen hos spelbolaget Malina Sports! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS MALINA SPORTS – FÅ 2100 SEK I BONUS!

Satsa dina första 1000 kr helt riskfritt – hos Betsson!

Speljätten Betsson erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i riskfritt spel! Förlorar du ditt första spel, betalas hela insatsen tillbaka.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1 (+0,75 asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Malina Sports (2100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming