speltips_skribent

Speltips Elfsborg – Östersunds FK 6/8: Odds tips från målmarknaden!

En matchbild, med målchanser åt båda håll? Ett sådant scenario talar allting för när Elfsborg och Östersunds FK drabbar samman på måndag!

Twitter Facebook

Elfsborg var – i samband med ett betydligt enklare spelschema – inne i en fin period för ett antal veckor sedan. Då besegrade man som bekant Dalkurd, Trelleborg och Örebro – och noterades i sin tur för nio väldigt viktiga poäng på tre omgångar. Men nu, i de tre senaste omgångarna – efter Hammarby, Norrköping och Östersund – har man återvänt till det normala, och endast noterats för ett poäng.

Elfsborg är onekligen illa ute inför måndagens tuffa drabbning mot Östersund. De placerar sig fortsatt ovanför nedflyttningsstrecket, men avståndet stavas endast 3 poäng. Turligt nog för Elfsborg del är Dalkurd, Trelleborg och Brommapojkarna steget mindre än samtliga lag i årets upplaga av Allsvenskan – och det kan också visa sig vara räddningen.

Faktum är att Elfsborg endast lyckats vinna fyra möten så här långt in på säsongen, och det är onekligen ett utropstecken. Klubben upplever bevisligen tuffa tider just nu, och behöver se till att besegra Östersund på Borås Arena. Annars kan en fight om överlevnad i den högsta ligan bli ett faktum snart – om inte fallet redan är så.

Annorlunda ser det ut i Östersund-lägret, då laget inte noterats för ett nederlag sedan den 5 maj(!). Östersund har med andra ord gått åtta raka fighter utan att förlora. Sex segrar på de sju senaste omgångarna är dessutom ett faktum. Det är med andra ord Allsvenskans formstarkaste lag som kommer på besök till Borås Arena, och Elfsborg får nog höja sig ett par snäpp här – annars blir det högst troligt ytterligare en förlust.

Mål åt båda håll?

Elfsborg kommer närmst från att ha spelat två raka fighter på resande fot. 16 juli var senast man spelade en match på Borås Arena, och därför förväntar vi oss att bevittna ett ordentligt taggat hemmalag i det här mötet. De behöver gå för segern, och är väl medvetna om att Östersund trivs som allra bäst på Jämtkraft Arena. Därför finns onekligen chansen.

Och vi är inne på att Elfsborg bör ha goda möjligheter till att åtminstone hamna i målprotokollet. Östersund har inte direkt visat upp den skarpaste defensiven, och faktum är att laget endast lyckats hålla nollan intakt, i 3 av 15 matcher den här säsongen. Det säger väldigt mycket om Östersunds möten i år – det bjuds allt som oftast på underhållande fighter.

Vi tror på ett liknande scenario i måndagens möte, då Elfsborg återvänder till Borås Arena, och då Östersund trots allt nätat i åtta raka fighter.

Vi synar ett odds på målmarknaden, och mer exakt synar vi BLGM – Ja, till godkända 1,69 x insatsen hos spelbolaget BetHard. Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Ny galen bonus hos LeoVegas: 50 000 kr + 400 gratisspinn!

Få ett kungligt välkomnande hos casinosajten LeoVegas – lås upp en bonus på upp till 50 000 kr! Du får dessutom 20 gratisspinn direkt vid registrering!
Lås upp din bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,69
Bolag: BetHard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming