speltips_skribent

Speltips Ryssland – Turkiet 5/6: Katastrofal form på Ryssland

Det ryska landslaget infinner sig i usel form inför VM-starten, och har inte vunnit en match sedan ett år tillbaka. Kan man besegra Turkiet på tisdag?

Twitter Facebook

Fyra förluster och två oavgjorda resultat – det är Rysslands facit i de sex senaste träningsmatcherna. Laget behöver helt klart börja vinna fotbollsmatcher, så att man entrar mästerskapet med ett gott självförtroende. Matchen mot Turkiet är den sista landskampen för detta Ryssland, innan man alltså ställs mot Saudiarabien i öppningsmatchen den 14 juni. Och här krävs det en seger.

Ryssland kommer alltså närmst från ett nederlag mot Österrike, det mötet gick av stapeln i Österrike, men på tisdagen entrar man Arena CSKA – i huvudstaden, och här förväntar vi oss ett ordentligt tryck på läktarna. Det ryska folket vill se en seger, och vi är inne på att Ryssland möjligtvis kan dra nytta av den fördelen på tisdagen.

Ryssland behöver noteras för minst en balja här, så att offensiven kommer igång inför VM. Faktum är att laget endast gjort ett mål på de tre senaste kamperna, och känslan säger att det kan vara något som påverkar deras prestation i öppningsmatchen. Dzyuba och Smolov är två lirare som behöver steppa fram på tisdag, och vi förväntar oss därför ett offensivt lagt lag från hemmalagets sida – så att man bryter den något tråkiga trenden.

Turkiet har som bekant inget VM att se fram emot, men har trots detta gjort det bra i träningsmatcherna. Och som vanligt, är det givetvis svårt att dra slutsatser från dessa matcher men Turkiet har åtminstone besegrat Iran och spelat oavgjort mot Tunisien – utan spelare som Arda, Burak Yılmaz, Mor och Hakan Çalhanoğlu. Detta är ett passionerat lag, lite yngre, som onekligen är ute efter startplatser i det turkiska landslaget.

Noteras för ett efterlängtat mål?

Känslan säger att vi får bevittna en något öppen tillställning den här tisdagen. Ryssland behöver röra om lite i grytan, och få till ett bättre anfallsspel och därför utgår vi från att man är lite mer offensiva i den här fighten. De spelar trots allt på hemmaplan, inför de egna supportrarna – i den sista kampen innan VM drar igång.

Turkiet har samtidigt fin form i bagaget inför fighten, och Tosun fortsätter att göra mål för det turkiska landslaget. Everton-spelaren har stänkt dit tre baljor på de två senaste kamperna, och kommer att bli ett farligt vapen på tisdagen. Turkiet har lite av, inget att förlora-inställningen – och det bidrar till att deras matcher blir en aning mer underhållande. Fyra av deras fem senaste matcher har slutat med att båda lagen hamnat i målprotokollet; 2-2, 2-1, 2-2, 1-0 & 2-3.

Målmarknaden känns därför mycket aktuell här, och mer exakt är det just spelet; att båda lagen gör mål som känns bra på förhand. Där ligger onekligen spelvärdet!

Vårt speltips blir därför; BLGM – Ja, till mycket fina 2,15 x insatsen hos spelbolaget BetHard! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Spela på odds hos LeoVegas – sätt in 1000 kr få 3000 att spela för!

LeoVegas har uppgraderat sin sportbonus! Just nu får du en 200-procentig bonus, upp till 2000 kr på din första insättning hos Sportsbookien.
Lås upp din bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2,15
Bolag: BetHard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll