speltips_skribent

Speltips Jönköpings Södra – Eskilstuna 4/6: Enormt spelvärde hittat!

Eskilstuna kommer närmst från en 4-0-seger över Norrby och har tagit ordentlig fart mot Allsvenskt spel nästa säsong – goda chanser till att plocka en ny seger på måndag?

Twitter Facebook

Både Jönköpings Södra och Eskilstuna spelade Allsvensk fotboll i fjol, och när Superettan-säsongen nu är inne på sin elfte omgång så är det väldigt tydligt vilket lag som varit det bättre. Eskilstuna har imponerat stort i inledningen på säsongen, och infinner sig i nuläget på en tredje plats i tabellen. Jönköpings Södra hittar vi först på en elfte plats – redan tio poäng bakom ligatrean!

Nu har det som bekant endast spelats tio omgångar, och givetvis så finns det utrymme för förändringar i tabelläget här framöver. Dock imponeras vi av årets upplaga av Eskilstuna – som alltså inte påverkats negativt från urtåget ur Allsvenskan. Istället har de målsättningarna klara, de ska tillbaka till Allsvenskan – redan i år!

Eskilstuna kommer närmst från en fin seger över Norrby, när slutresultatet till slut skrevs till hela 4-0. Det var deras andra 4-0-seger den här säsongen, och det säger ganska mycket om måndagens bortalag – när motståndet är svagare, så är de i princip överlägsna. De slog dessutom Degerfors med 3-0, och vi minns även mötet mot Helsingborg – som Eskilstuna vann med 2-0 på bortaplan.

Det finns med andra ord ett flertal resultat som redan sticker ut, och då är vi alltså endast inne på den tionde omgången. Matchen mot Jönköpings Södra är helt klart en tuff uppgift, men Eskilstuna har bevisligen mer kvalité i sin trupp, och är dessutom inne i en bra period.

DNB-marknaden testas!

Eskilstuna är fortsatt obesegrade sedan i den andra omgången, och förlusten mot Falkenberg är fortsatt deras enda förlust. Inget direkt dåligt facit, utan Eskilstuna är onekligen en toppkandidat till att avancera till Allsvenskan i år.

Jönköping Södra har samtidigt endast noterats för tre segrar på tio spelade matcher. Värt att dessutom lyfta fram är det faktum att segrarna kommit mot Gefle, IK Frej och Norrby – samtliga lag infinner sig i den nedre delen av tabellhalvan, Gefle och Frej hittar vi under nedflyttningsstrecket. Detta säger trots allt mycket om Jönköpings säsong så här långt, och därför anser vi Eskilstuna ha goda chanser till att noteras för ytterligare en seger på måndag.

En Eskilstuna-seger betalar i skrivande stund 3,30 gånger pengarna, samtidigt som Jönköping står i 2,25x – och det är onekligen intressant. Därför ligger enligt oss spelvärdet på bortalaget i det här mötet, helt klart. Eskilstuna har trots allt vunnit tre av fyra bortamatcher den här säsongen. Samtidigt har Jönköping endast noterats för en seger på fem försök, på just hemmaplan.

Vi testar därför en slant på Eskilstuna (dnb) – insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – till mycket fina 2,10 x insatsen hos spelbolaget BetHard!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Spela på odds hos LeoVegas – sätt in 1000 kr få 3000 att spela för!

LeoVegas har uppgraderat sin sportbonus! Just nu får du en 200-procentig bonus, upp till 2000 kr på din första insättning hos Sportsbookien.
Lås upp din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 2,10
Bolag: BetHard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll