speltips_skribent

Speltips Roma – Genoa 16/12: Svag form i båda läger

Roma är illa tvungna till att besegra Genoa idag, annars lär coach Di Francesco få leta jobb på annat håll.

Twitter Facebook

Vad har egentligen hänt med Roma den här säsongen? De var trots allt top 2 i Italien under ett par år, och sedan top 3 under en lika lång period i princip, men idag, några månader senare infinner sig Roma på en 8:e plats i tabellen, hela 14(!) poäng bakom ligatvåan Napoli. Addera där till ytterligare 11 poäng för att komma åt Juve.

Dagsformen ser heller inte allt för bra ut i Roma-lägret då laget noterats för fem raka poängtapp – två i Champions League samt tre i Serie A. De såg förvisso länge ut att vinna den senaste ligamatchen mot Cagliari, men tappade alltså en 2-0-ledning till 2-2, från 84:e matchminuten och framåt. Tungt!

Det är med andra ord inte ett formstarkt, eller självförtroende fyllt Roma vi har framför oss den här söndagen, det kan vi konstatera direkt men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att deras motstånd, också är oerhört formsvagt – ja, det ser till och med värre ut i bortalägret.

Genoa har inte vunnit en match i Serie A sedan i september(!) månad, det innebär alltså att Genoa tappat poäng i nio raka matcher. Man har alltså endast skrapat ihop blott fyra poäng sedan i september månad, och ett sådant motstånd bör väl Roma kunna besegra – trots problemen?

Odds från asianmarknaden

En viktig faktor för Roma är det faktum De Rossi finns med i matchtruppen igen, för första gången sedan i oktober månad. Det kryllar inte direkt av ledare i den här truppen, och att en spelare som Rossi finns med nu, speciellt idag när Roma går skakigt, tror vi är oerhört viktigt för laget. Hans närhet kan högst troligt boosta igång lagbygget.

Tungt för Roma är dock det faktum att Dzeko är skadad, Schick kommer därför fortsatt att få förtroendet från start här. Utöver Dzeko, missar även Pellegrini och El Shaarawy matchen.

Oavsett om Dzeko finns med på banan eller inte, så är vi övertygade om att Roma återvänder till vinnarspåret på söndag. Det är ett minst sagt generöst motstånd man bjuds på, och mötet går dessutom av stapeln på Stadio Olimpico – perfekta förutsättningar med andra ord!

Roma (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas in till finfina 1,87 x insatsen hos spelbolaget Bethard. Stort lycka till vid rygg! 2-0/3-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Marknadens bästa odds bonus: 2100 kr!

Hos Malina Sports får nya kunder en 100-procentig välkomstbonus, upp till 2100 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,0 asian handicap)
Odds: 1,87
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming