speltips_skribent

Speltips Liverpool – Manchester United 16/12: Tungviktsmöte!

Det råder harmoni i ena lägret, samtidigt som det motsatta scenariot äger rum i det andra – avgör den specifika detaljen utfallet i söndagens möte?

Twitter Facebook

Precis som vi nämner i ingressen, positionerar sig Liverpool och Manchester United på två helt olika platser i årets upplaga av Premier League. Man ska inte låta sig själv bli lurad av namnet-, eller storleken på klubben, utan United är onekligen på väg neråt, samtidigt som exakt det motsatta scenariot råder i det andra lägret.

Jose Mourinho har bevisligen tappat greppet, och huruvida han är slut som tränare eller inte, väljer vi att inte svara på då känslan trots allt säger att han hade kunnat lyckas i en klubb, som exempelvis Inter. Men han har absolut inget att göra i United längre, åtminstone ser vi på det hela på det viset, då det är väldigt tydligt att spelarna inte går åt samma håll som han själv. Det råder minst sagt dålig stämning i laget, och det är ett minst sagt stort problem.

Hur ser då dagsformen ut i bortalägret? Manchester United kliver in på Anfield med en förlust från Mestalla i bagaget, det resultatet spelade dock ingen större roll, United var som bekant redan klara för vidare spel i Champions League, redan inför den fighten.

I ligaspelet studsade United som bekant tillbaka i mötet mot Fulham, 4-1 slutade den matchen och det var egentligen aldrig något snack om saken, United var steget större och det är heller ingen prestation vi drar allt för stora slutsatser från. Fulham agerar som bekant jumbo i Premier League, och självfallet höjs svårighetsgraden ett par snäpp när United besöker Liverpool idag.

Liverpool är alldeles för bra

Förvisso går det argumentera för att Liverpool möjligtvis är en aning slitna efter Napoli-fighten i veckan, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att det – i dagens läge – råder klasskillnad mellan dessa lagen. Det är samtidigt så att United lider av ett flertal tung skador.

Jose Mourinho höll presskonferens efter mötet mot Valencia, och bekräftade då att spelare som Lindelöf, Smalling, Darmian, Martial och Dalot är skadade. Rojo klev dessutom av planen skadad i mötet mot Valencia. Skadeläget ser med andra ord inte allt för bra ut, och därför har vi väldigt svårt att se att United ska kunna hota Liverpool om tre pinnar.

Liverpool går samtidigt som tåget, och är alltså fortsatt obesegrade i ligaspelet. Här på Anfield har man dessutom vunnit fem av sex matcher, och samtidigt bara noterats för ett(!) baklängesmål – otroliga siffror! Därför tror vi också de besegrar United på söndag.

Jose Mourinho lär högst troligt endast ha ett fokus i det här mötet, och det är att falla tillbaka i banan och fokusera på att åtminstone få med sig ett oavgjort resultat härifrån. Därför väljer vi att klicka in Liverpool som vinnare + att det blir under 3,5 mål i matchen! Kombinationsspelet betalar finfina 2,30 x insatsen hos spelbolaget Bethard!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Marknadens bästa odds bonus: 2100 kr!

Hos Malina Sports får nya kunder en 100-procentig välkomstbonus, upp till 2100 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Liverpool vinst och under 3,5 mål
Odds: 2,30
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming