speltips_skribent

Speltips Portugal – Spanien 15/6: Spanjorerna snäppet vassare?

Spanien lekte sig förbi VM-kvalet, och hann dessutom med att köra över Italien med 3-0. Idag är de stora favoriter till att vinna hela VM – besegrar Portugal på fredag?

Twitter Facebook

Omgång ett i Grupp B – och vi bjuds alltså på den här fantastiska bataljen mellan EM-mästarna Portugal och en av de stora förhandsfavoriterna Spanien! En trevlig tillställning? Helt klart, och högst troligt lär det bli en fartfylld tillställning på Fisht Olympic Stadium!

Spanien är givetvis favoriter i den här kampen, och det favoritskapet är helt klart befogat. Först och främst så har de som sagt ett mäktigt kval i bagaget inför VM 2018 – samt det faktum att de har ett betydligt bättre fotbollslag än Portugal.

Det finns mängder av världsstjärnor i Spaniens trupp, och det är nästintill så att de kan ställa upp med en Real Madrid/Barcelona-elva + slänga in världens bästa målvakt, i De Gea. Och vi är något förvånade över att det mest pratas om Spanien, Frankrike och Tyskland – och alltså inte Spanien. Är man mätta på Spaniens framgångar? Eller tvivlar man på att de räcker till hela vägen?

Portugal vann som bekant EM 2016 i Frankrike, och gjorde detta genom att vinna en match (efter 90 minuter). Inte direkt den mest imponerande poängskörden. Faktum kvarstår dock, Portugal vann hela mästerskapet då, och det bekräftar onekligen vinnarmentaliteten i det här landslaget. Och sedan så spelar Cristiano Ronaldo i laget, och givetvis är det alltid en aspekt att ta hänsyn till.

Vi investerar i Spanien

Trots det faktum att Spaniens coach Julen Lopetegui fått sparken, så är vi alltså inne på att det inte påverkar utfallet för Spaniens prestationer allt för mycket. Ersättaren Hierro har själv gått ut och sagt att målsättningen är tydlig; att i princip inte ändra på något och bara köra på. Och det är givetvis rätt med tanke på att det inte finns tid och utrymme för några större ändringar. Utan det handlar till stor del bara om att hänga på.

Och vi anser därför Spanien ha betydligt större chanser till segern. De har ett tydligare grundspel, och fokuserar mycket på possession. Och med den truppen ska man kunna behärska den spelidén alldeles utmärkt. Håll ett extra öga på Isco, som onekligen trivs mycket bra i det spanska landslaget. Spanjoren har fått mycket utrymme, och gjort det fantastiskt i VM-kvalet.

Vi går därför enbart på kvalité och väljer Spaniens sida. Det kommer absolut inte att bli en enkel match för deras del – en premiär är trots allt en premiär. Men efter 90 spelade minuter, så bör Spanien stå där som segrare.

Den raka tvåan betalar fina 2,15 x insatsen, och känns mycket bra på förhand. Oddset synas hos spelbolaget Malina Sports – som bjuder på 2100 SEK i välkomstbonus! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS MALINA SPORTS – FÅ 2100 KR I BONUS!

Monsterkampanj: Få hem VM-bollen på posten!

Sätt in 500 SEK hos speljätten ComeOn, och få 1500 att spela för + VM-bollen hem på posten!
Gå med ComeOn här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,15
Bolag: Malina Sports (2100 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå