speltips_skribent

Speltips Östersund – Malmö FF 15/9: Livsviktigt möte – för båda lagen!

Sex raka segrar i Allsvenskan är ett faktum för Malmö FF. Nu har Skåneklubben siktet inställt på Norrköping – och en tredjeplats i tabellen!

Twitter Facebook

Det går inte att göra annat, än att konstatera att Uwe Rösler tagit detta Malmö FF med storm. Tysken är högst troligt nöjd med sitt resultat så här långt, och faktum är att Malmö ännu inte förlorat en match med tysken vid rodret.

Malmö FF har sedan sommarens uppehåll hunnit med att spela 16 matcher – 8 i kvalspelet till CL & EL, samt 8 fighter i Allsvenskan. De matcherna har i sin tur alltså resulterat i 0 förluster och 11 vinster! Det är ett minst sagt fint facit. Ser vi endast till siffrorna i Allsvenskan, är dagsformen ännu bättre. Malmö har gått segrande ur sex raka matcher i seriespelet.

Tack vare dessa magiska siffror har Malmö FF nu en tredjeplats inom räckhåll. De kommer givetvis att gå för det, trots det faktum att det kommer en del matcher i Europa League här framöver. Prio ett är trots allt en tredjeplats i tabellen. Malmö vill absolut inte missa Europa-spelet nästa år, det är en sak som minst sagt är säker.

Östersund placerar sig i skrivande stund fyra poäng bakom Malmö FF, samt sex poäng bakom Norrköping och tredjeplatsen. Endast för tre veckor sedan, infann sig faktiskt Östersund där Norrköping infinner sig idag, men tre raka förluster har lett till att man dalat ner i tabellen. Och de resultaten är minst sagt lite överraskande, Östersund har alltså förlorat mot Göteborg (2-1), Sundsvall (1-2) och Örebro (2-1). Det går med andra ord att konstatera att de är inne i en lite mindre formsvacka, och det är inte direkt den bästa uppladdningen inför en fight mot Allsvenskans allra formstarkaste gäng.

Vi väljer sida

Det råder inga som helst tvivel om att Östersund inte längre har samma slagkraft, nu när Ghoddos inte finns med i laget. Det kan tyckas att det bara är en spelare, men den mannen har allt som oftast gjort skillnad för detta Östersund – speciellt i sådana här stormatcher.

Vänder vi på det, så är Malmö högst troligt väldigt nöjda med att inte Ghoddos infinner sig på planen på lördag. Han har en tendens att sprida skräck i olika försvar, och nu behöver därför inte Malmö fokusera extra på en spelare, och det tror vi bidrar med mer lugn i backlinjen.

Och faktum är att Malmös försvarsspel bara sett bättre och bättre ut under Uwe Rösler. Inför matchen mot Östersund har Malmö FF hållit nollan i 404 minuter i Allsvenskan – det mina damer och herrar, är en minst sagt imponerande siffra!

Vi kommer därför att syna bortalaget i den här fighten. Det vore dumt att inte göra det med tanke på omständigheterna! Den raka tvåan klickas in hos spelbolaget Interwetten, till mycket fina 2,15 x smeten! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sätt in 1000 kr – få 3000 att spela för i oddssektionen

Få ett kungligt välkomnande hos LeoVegas! Hämta hem en 200-procentig bonus, upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,15
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming