speltips_skribent

Speltips Malaga – Cadiz 14/12: Oddset måste testas!

Segunda Division på agendan – Cadiz reser till Malaga med sju(!) raka segrar i bagaget. Blir det en åttonde på fredag?

Twitter Facebook

Fredagens utbud tar oss alltså till Segunda Division, och mer exakt fighten mellan Malaga och Cadiz, där det alltså är ligafyran, som drabbar samman mot ligasexan! En spännande, och jämn drabbning är att vänta!

Bortalaget Cadiz har på alla sätt och vis uppstått från de döda, laget stod alltså endast på en seger, 10 omgångar in i seriespelet, och vid det laget hade man endast två lag under sig i tabellen. Idag, några veckor senare infinner man sig på en kvalplats till La Liga, och det är en minst sagt fin resa man gjort.

Sju raka segrar är alltså ett faktum för Cadiz inför fredagens möte, och då har man dessutom bara noterats för fyra baklängesmål på de åtta senaste omgångarna, siffror som helt klart tyder på att fjolårets ligania menar allvar i år.

Men det är en stor utmaning som väntar för bortalaget på fredag, det råder det inga som helst tvivel om. Hemmalaget Malaga åkte som bekant ur La Liga i fjol, men de verkar inte ha några större planer på att stanna kvar i andraligan, då vi hittar de på en fjärdeplats i tabellen – endast två poäng ifrån förstaplatsen. Men faktum är att Malaga infann sig i topp för enbart några veckor sedan, formen har dock sett sämre ut (2 segrar på de 6 senaste) under de senaste veckorna, vilket har fått de att sjunka en aning i tabellen.

Otroligt spelvärde på Cadiz

Segunda Division bjuder nästintill alltid på mycket jämna drabbningar, det är sällan lag vinner stort i den här serien. Malaga har endast vid tre tillfällen vunnit med fler än ett mål, och då har man alltså gått segrande ur sju av åtta hemmamöten. Därför utgår vi även från att fredagens möte blir tillknäppt och jämnt, och vi räknar i sin tur med att Cadiz bjuder Malaga på en ordentlig fight.

Sju raka segrar kan man inte skoja bort, därför går det inte att räkna bort Cadiz från fredagens möte, trots att de infinner sig på bortaplan – samtidigt som de tar sig an ligans starkaste gäng på hemmaplan.

En Cadiz-seger betalar alltså hela 4,40x hos Campobet, då har laget alltså vunnit SJU(!) raka matcher, samtidigt som Malaga bara lyckats vinna två av sina sex senaste matcher. Ett otroligt spelvärde ifall ni frågar oss, och helt klart värt en liten slant. Vårt speltips hämtar vi dock från dnb-marknaden, där fortsatt spelvärdet finns.

Vi väljer alltså att klicka in Cadiz (dnb) – insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – till skyhöga 2,95 x insatsen. Oddset hittar ni som sagt hos Campobet!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 2100 KR I BONUS!

Uppdaterad lista: Marknadens bästa oddsbonusar!

Stor guide över marknadens bästa oddsbonusar: vi lyfter fram över 30 olika spelbolag!
Gå till oddsbonusar.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 2,95
Bolag: Campobet (2100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming