speltips_skribent

Speltips Leeds – QPR 8/12: Hemmalaget jagar sin fjärde raka seger!

Marcelo Bielsas Leeds har onekligen fått upp farten igen, de kliver in i lördagens möte med ett stort självförtroende – resulterar i tre pinnar?

Twitter Facebook

Leeds United, med Marcelo Bielsa vid rodret, inledde som bekant säsongen 18/19 på ett övertygande vis. De tog direkt ett ordentligt grepp om förstaplatsen, men föll sedan in i en period med sämre resultat. De tappade bland annat poäng mot Brentford på hemmaplan, samt förlorade mot West Bromwich med hela 4-1.

Dock så verkar Leeds nu ha hittat tillbaka igen, och är alltså inför lördagens möte uppe i tre raka segrar i ligaspelet. Bristol, Reading och Sheffield United har besegrats, och de sistnämnda besegrades dessutom på bortaplan, vilket i sin tur är ett riktigt starkt resultat. Sheffield United infinner sig trots allt på en playoff plats, och är även ett erkänt hemmastarkt gäng. Vi kan dessutom konstatera att Leeds hållit nollan intakt, i samtliga tre matcher.

Leeds kliver därför in i lördagens möte med perfekta förutsättningar, i jakten på en fjärde raka seger. Och visst bör de ha en god chans till att besegra QPR, Leeds är trots allt seriens starkaste lag, om vi enbart ser till siffrorna på hemmaplan. Mer exakt har de alltså bara förlorat en match, och samtidigt gått segrande ur 6 av 10 matcher.

Hur ser då läget ut hos motståndaren QPR? Vi hittar laget på en elfte plats i tabellen, med 8 segrar på kontot efter 20 spelade matcher. Ett helt okej facit ifall ni frågar oss, QPR har som bekant brottats med problem under de senaste åren, och slutade först på en 16:e plats i tabellen i fjol – året innan hamnade man på en 18:e plats.

Dagsformen avgör

Om dagsformen är god i hemmalägret, så råder precis det motsatta scenariet hos motståndarlaget. Queens Park Rangers har inför mötet mot Leeds noterats för tre raka poängtapp i ligaspelet, där resultatet från den senaste ligaomgången helt klart sticker ut. QPR förlorade alltså mot Hull City med 3-2 på hemmaplan, och som bekant så har Hull varit allt annat än bra i år.

I omgången innan tappade QPR dessutom två viktiga poäng i mötet mot 20:e placerade Rotherham. Och därför har vi väldigt svårt att se att man ska kunna hota Leeds om en seger på lördag. Det råder helt enkelt stora skillnader i kvalité, samt form.

Spelbolagen ställer, trots detta, fram ett riktigt intressant odds på Leeds på 1X2-marknaden. Det är tillräckligt högt för att investeras i, speciellt med tanke på formen i hemmalägret. Allt talar för att de noteras för en fjärde raka seger.

Vi klickar därför in den raka ettan till klart godkända 1,70 x insatsen hos Betfair! Spelvärt ner till 1,60 – och fungerar alldeles utmärkt i en dubbel! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR I BONUS!

Uppdaterad lista: Marknadens bästa oddsbonusar!

Stor guide över marknadens bästa oddsbonusar: vi lyfter fram över 30 olika spelbolag!
Gå till oddsbonusar.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming