speltips_skribent

Speltips Arsenal – Huddersfield 8/12: Komfortabel seger?

Arsenal intar Emirates Stadium med ett stort självförtroende när Huddersfield kommer på besök – trygg seger är att vänta!

Twitter Facebook

20 raka matcher, utan att noteras för en enda förlust! Det är vad Arsenal har med sig i bagaget inför lördagens hemmafight mot Huddersfield – ett fantastiskt facit minst sagt. Arsenal kommer som bekant närmst från ett oavgjort resultat mot Manchester United på Old Trafford, och de flesta är nog överens om att Arsenal var det bättre laget i den fighten. De hade mer boll, fler lägen och kändes överlag betydligt farligare än hemmalaget.

Den prestationen, och segern över Tottenham i söndags är onekligen en bekräftelse på att Arsenal är att räkna med i år. Laget sprudlar av självförtroende och gör väldigt mycket mål. Defensiven är dock fortsatt ett frågetecken, och var även direkt anledningen till att man tappade poäng mot United i onsdags.

Arsenal infinner sig, inför omgång 16, på en delad fjärdeplats i tabellen, tillsammans med Chelsea. De båda infinner sig i sin tur två poäng bakom Tottenham, och det är helt klart en position Emery är intresserad av, och känslan säger helt klart att Arsenal är kapabla till att utmana Tottenham om den platsen.

Huddersfield inledde som bekant säsongen uruselt, men noterades för en efterlängtad seger i början på november månad, över Fulham på John Smith's Stadium. Den segern innebar onekligen ett boost för Huddersfield, som i de två nästkommande omgångarna plockade ytterligare fyra poäng. Men sedan var det gamla Huddersfield framme igen, då man förlorade mot Brighton på hemmaplan, samt att man följde upp det nederlaget genom att förlora mot Bournemouth (nu i veckan).

Arsenal vinner

Vore det inte för Huddersfields två senaste förluster så skulle vi ändå vara inne på att Arsenal är steget större än sitt motstånd den här lördagen. Och därför tycker vi det är glasklart att, dagsformen, hemmaplansfördelen samt kvalitén talar för en Arsenal-seger i det här mötet.

Hur ser det då ut med skadorna i respektive läger? Koscielny är tillbaka i full träning, och förväntas göra comeback, i princip när som helst nu – samma gäller för Monreal. Utöver de herrarna så är Ramsey och Özil ett frågetecken, Ramsey klev som bekant av i mötet mot United, och kommer att testas under matchdagen. Holding missar garanterat mötet.

För Huddersfields del är Steve Mounie och Phillip Billing avstängda, Sabiri är ett frågetecken inför mötet, samtidigt som Lowe garanterat missar matchen! Talar skadeläget för hemmalaget också? Ja, åtminstone i våra ögon!

Vi väljer av naturliga skäl Arsenals sida i lördagens drabbning, och gör alltså detta på asianmarknaden! Arsenal (-1,5 asian handicap) synas till klart godkända 1,81 x insatsen hos NordicBet.

 SPELA HOS NORDICBET – FÅ 1000 KR I BONUS + 250 kr riskfritt!

Gå med Interwetten – hämta 1000 kr i bonus

Har du ännu inte ett konto hos Interwetten? Då väntar en 100-procentig välkomstbonus på dig.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Nordicbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming