speltips_skribent

Speltips Krasnodar – Standard Liege 8/11: Andra förutsättningar i Ryssland

Standard Liege besegrade Krasnodar med 2-1 i Belgien för cirka två veckor sedan, men det råder andra förutsättningar i södra Ryssland.

Twitter Facebook

Standard Liege, Sevilla och Krasnodar infinner sig samtliga tre på 6 poäng efter tre spelade omgångar i Grupp J, och vid det här laget kan fighten om de två slutspelsplatserna uppfattas vara vidöppen men vi anser fortsatt Sevilla och Krasnodar vara de mest givna favoriterna.

Sevilla är steget större än samtliga tre motståndare i sin grupp, men går en aning trögt när det kommer till spel på resande fot, och likaså ser det ut med Krasnodar, som alltså föll mot Standard Liege i Belgien senast. Men här hemma i Ryssland råder helt andra förutsättningar, Krasnodar besegrade som bekant Sevilla här för ett par veckor sedan, och är ett erkänt hemmastarkt gäng. Därför tror vi de bör ha en god chans till att återvända till vinnarspåret på torsdag.

Standard är precis som Sevilla ett betydligt bättre fotbollslag på hemmaplan. De föll som bekant mot Sevilla med hela 5-1 i Spanien, och där var det bevisligen inget snack om saken – klasskillnaden var total! Standard har även hunnit besegra Akhisarspor med 2-1 på hemmaplan, men upplevde samtidigt stora problem i det mötet, Akhisarspor åkte till slut på ett rött kort, och Standard Liege kunde spela av matchen. Men segern satt långt inne.

Vi kan dessutom konstatera att Standard Liege endast lyckats vinna två matcher på bortaplan den här säsongen. Då har de trots allt hunnit med att spela nio matcher. Siffrorna talar sitt tydliga språk, Standard är inte i närheten av lika starka på resande fot.

Vi väljer sida

FC Krasnodar slutade i fjol på en fjärdeplats i den ryska ligan, och hamnade alltså bara två poäng bakom ligatvåan CSKA Moskva. Den tabellpositionen bekräftar onekligen att Krasnodar numera är ett av topplagen i Ryssland, och som bekant, håller den ryska ligan en fin kvalité.

Europa-spel är dessutom ingenting nytt för Krasnodar, som genom åren haft en fin framgång ute i Europa. Så sent som under säsongen 16/17, spelade de åttondelsfinal i Europa League, det efter att ha tagit sig vidare från en grupp som bestod av Schalke, Nice och Salzburg. Sedan slog de alltså även ut Fenerbahce från 16-delsfinalen.

Vi kommer därför att välja hemmalagets sida i den här kampen, och tror i sin tur att hemmaplansfördelen blir helt avgörande för utfallet i den här matchen. Och med tanke på att man noterades för två mål i mötet mot Sevilla, så tror vi även man bör ha en god chans till att göra det mot Standard. Asianmarknaden är därför utav intresse!

FC Krasnodar (-1,0 asian handicap) testas till fina 2,06 x insatsen hos Campeonbet!

 KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ 1500 KR I BONUS + 250 KR FREEBET!

LeoVegas Sport bjuder på en 200-procentig bonus

Vid en insättning av 2000 kr, får du 4000 kr att spela för hos Sportsbookien LeoVegas!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2,06
Bolag: Campeonbet (1500 kr bonus)
Spelstopp: 18:55
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming